Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

12 αλβανοι κι εγώ

H Υποδοχή

To αυτοκίνητο έφτασε στο Μενίδι. Είχε αρχίσει να πέφτει το τελευταίο φως της μέρας. Μπήκε με το αμάξι στο χωματένιο δρομάκι που οδηγούσε στο θερμοκήπιο. Δεν ήταν κανένας

- Αν θες να μην το κάνεις πες το μου. Μπορούμε να φύγουμε.

- Μη φοβάσαι , θα περάσουμε καλά. Θέλω να σου δείξω πόσο σε αγαπώ, κι αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος. Ξεκίνα , είμαι έτοιμος αφέντη μου.

- Εντάξει τότε γδύσου γιατί αργήσαμε

Έβγαλα τα ρούχα μου , όλα εκτός από τα εσώρουχά μου. Ο αφέντης με έδεσε με μια αλυσίδα και με διέταξε να προχωράω στα τέσσερα. Σέρνοντας με , με πήγε στο σπίτι των 12 Αλβανών που ζούσαν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο. Ήταν όλοι ενημερωμένοι για το τι θα συνέβαινε απόψε την νύχτα.

Στο σπίτι μας υποδέχτηκε ο Alban . Χαιρέτησε τον αφέντη μου, και με οδήγησε στο δωμάτιο. Ήταν ένα μικρό βρώμικο δωμάτιο, με τρία διπλά κρεβάτια, λερωμένα ρούχα εδώ και εκει πεταμένα μέσα σε λάσπες.

Ο Alban μου έδωσε αμέσως μια βούρτσα και έναν κουβά με νερό και με διέταξε να πλύνω το πάτωμα. Ήταν μόνο αυτός στο δωμάτιο. Οι υπόλοιποι δεν είχαν έρθει ακόμη από την δουλειά.

Σφουγγάρισα και έπλυνα το δωμάτιο όσο μπορούσα καλύτερα. Όμως αυτό δεν κράτησε για πολύ καθαρό. Μέσα σε 10 λεπτά είχε γεμίσει από λάσπες και Αλβανούς που ήρθαν από την δουλειά.

Ο αφέντης με παρέδωσε στον Shefqet , ένας 50άχρονο που από εκείνη την στιγμή θα αναλάμβανε την αρχηγία της επιχείρησης.

O Shefqet αφού διέταξε όλους να καθίσουν κάτω, με πλησίασε. Κρατούσε στα χέρια του μια βέργα και άρχισε να την σέρνει στην πλάτη μου. Ήμουν πεσμένος στα τέσσερα φορώντας μόνο το βρακί μου.

- Λοιπόν Έλληνα για βγάλε το βρακί σου να δούμε τι θα γαμήσουμε απόψε.

Υπάκουσα αμέσως, έβγαλα το βρακί μου και τώρα ήμουν εντελώς γυμνός μπροστά σε 12 Αλβανούς, 13 μαζί με το αφέντη μου

- Από ότι βλέπω δεν έχει άσχημο κορμί. Κι ο κώλος σου από ότι μας είπε ο αφέντης σου αντέχει.

Πήρε την αλυσίδα και με έδεσε από το πόδι σε έναν στύλο που βρισκόνταν ακριβώς στην μέση του δωματίου. Έπειτα πήρε μια καρέκλα και κάθισε.

- Πλησίασε , βγάλε μου τα παπούτσια και τις κάλτσες και γλύψε μου καλά τα πόδια. Απόψε θα είμαι εγώ ο αφέντης σου και θα κάνεις ότι σου λέω.

Άρχισα να γλύφω τα ιδρωμένα πόδια του πενηντάχρονου Αλβανού, βάζοντας την γλώσσα μου ανάμεσα στα ιδρωμένα δάκτυλά του και ρουφώντας όπως έπρεπε τις βρωμιές του. Αφού έκανα τα πόδια του να γυαλίζουν μου είπε να σταματήσω.

- Βλέπω πόσο πολύ σου αρέσει αυτό που κάνεις γι αυτό λέω να γευτείς όλων μας τα πόδια. Κι εγώ θα σου συστήνω έναν έναν τους φίλους που απόψε θα σε γαμήσουν.

Περπατώντας με τα τέσσερα , έβγαζα τις λασπωμένες μπότες του καθένα , έπειτα τις κάλτσες και ενώ έγλυφα ο Ινταέτ με σύστηνε

- Reshat , 45 χρονών, Fatmir 45 χρονών, Gentian 38 χρονών, Pellumb 32 χρονών, Perparim 27, Agim 25, Alban 25, Ilber 28, Beshnik 23, Kastriot 37 και τελευταίος ένας 16 χρονών ο Mehmet

- Τώρα θέλω να μαζέψεις όλες τις κάλτσες με το στόμα σου και να την βάλεις σε εκείνη την κατσαρόλα.

Υπάκουσα

- Και τώρα μάζεψε όλες τις μπότες με τα δόντια σου και βάλτες έξω από το δωμάτιο.

Εκτέλεσα την εντολή.

Ο Ομαδικός Βιασμός

Οι αλβανοί άρχισαν να διαμαρτύρονται. Είχαν ήδη καβλώσει και ήθελαν να ξεκινούσε το κύριο πιάτο αυτής της βραδυάς.

- Άντε , θέλουμε να γαμήσουμε

- Ακούς τι λένε. Έλα λοιπόν να σε ετοιμάσω. Ο αφέντης σου μας έλεγε ότι ισχυρίζεσαι ότι την πούτσα του μπορείς να την καταλάβεις , όταν είναι μέσα σου ακόμη και τυφλός. Θα κάνουμε ένα παιχνίδι λοιπόν. Θα σε γαμήσουμε όλοι μέχρι να χύσουμε στον κώλο σου, και αν καταλάβεις ποιος είναι ο αφέντης σου , έχει καλώς, Ειδάλλως θα σε τιμωρήσουμε γιατί λές ψέματα

Πήρε μια ταινία και που έκλεισε τα μάτια. Με άρπαξαν γρήγορα δύο και με έδεσαν στον στύλο. Αισθάνθηκα ότι οι 12 αλβανοί είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους και έπαιζαν την πούτσα τους.

- Είσαι έτοιμος. Μερικοί από μας έχουν μεγάλες ψωλές, κι ίσως να υποφέρεις. Μη τολμήσεις όμως να φωνάξεις γιατί θα τιμωρηθείς σκληρά.

Άκουγα τα ξυπόλυτα πόδια τους να με πλησιάζουν. Κρατούσαν στα χέρια τους ένα στυλό και έγραφαν το νούμερο και το όνομα τους στην πλάτη μου. Έπειτα γονάτιζαν πίσω μου και μου έχωναν την ψωλή τους μέσα μου. Άλλος έφτυνε στον κώλο μου πριν αρχίσει, άλλος μου έδινε να πιπιλάω το βρώμικο δάκτυλό του, άλλος με κτύπαγε με δύναμη στα κωλομέρια, άλλος τραβούσε να κωλομέρια μου, για να ανοίξω περισσότερο, άλλος άλειφε την τρύπα μου με λάσπη πριν μπει, άλλος με έβριζε, όλοι όμως στο τέλος έχωναν την πούτσα τους στο στόμα μου για να τους την καθαρίσω.

Πριν μπει μέσα μου κάποιος έπρεπε να φωνάζω το νούμερο στα αλβανικά

Ο κώλος μου είχε ανοίξει διάπλατα σαν ανοιγμένο τριαντάφυλλο, Τα χύσια έτρεχαν σαν ποτάμια στα μπούτια μου. Άλλοι έχυναν αμέσως, άλλοι δεν έλεγαν να τελειώσουν, άλλους έμπαιναν ρυθμικά άλλοι βίαια με δυνατές ψωλιές Όλο το κορμί μου είχε μουδιάσει από το πόνο Όσοι είχαν τελειώσει είχαν συγκεντρωθεί γύρω μου και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τους πιο μεγάλους πούτσους που με γαμούσαν, αυτούς που είχε αφήσει ο Shefqet τελευταίους για να με ξεσχίσουν. Μέσα μου τα χύσια με είχαν πλημμυρίσει και με έτσουζαν φοβερά εκεί που είχα γδαρθεί.

Κανείς δεν σταματούσε να με γαμάει πριν τα αρχίδια του ξεφορτώνονταν μέσα μου τα υγρά τους.

Είχα χάσει τον έλεγχο, όμως έπρεπε να έχω το μυαλό μου στο νούμερο επτά. Όσο πόνο και να ένιωθα δεν έπρεπε να χαθεί από το μυαλό μου το νούμερο επτά.

Αφού με γάμησαν όλοι, ο Mehmet μου έβγαλε την ταινία από τα μάτια, και ο αφέντης μου έδωσε την άδεια να ξαπλώσω στο πάτωμα. Τότε είδα εμπρός μου 13 μαζί με τον αφέντη μου, Αλβανούς, γυμνούς, ιδρωμένους να παίζουν τις ψωλές τους και να γελούν.

-Λοιπόν, πες μας . Ποιος ήταν ο αφέντης σου;

- «Στάτ» ψέλισα. «Στάτ».

Αμέσως το γέλιο σταμάτησε, γιατί προς το παρόν είχα γλιτώσει την τιμωρία γιατί είχα βρει ότι έβδομος με είχε γαμήσει ο αφέντης μου.

Το μαστίγωμα

Αφού με είχαν γαμήσει όλοι, έκατσαν στα κρεβάτια τους να ξεκουραστούν , έβαλαν ρακί και έπιναν , και έβαλαν αλβανικά τραγούδια στο κασετόφωνο. Εμένα με είχαν διατάξει να τους πλύνω τα πόδια. Μου είχαν δώσει να φορέσω κάτι βρώμικα εσώρουχα που μύριζαν τσιμέντο και γυρνούσα με έναν κουβά νερό. Και μια πετσέτα στους ώμους. Έπρεπε να τηρήσω την ιεραρχία από τον πιο γέρο έως τον νεότερο . Το νερό του κουβά δεν με άφηναν να τον αδειάζω και αυτό που κίνησε υποψίες. Αφού τελείωσα πλένοντας και τα πόδια του Mehmet μου έδωσαν ένα ποτήρι και μου είπαν να πιω το νερό του κουβά. Υπάκουσα σαν καλός σκλάβος στην εντολή και ήπια το βρώμικο νερό, γευόμενος τα απόνερα από το πλύσιμο των ποδιών τους.

Τότε σηκώθηκε ο Kastriot :

- Ήρθε η ώρα, είπε. Με πλησίασε κι άρχισε να μου δένει και πάλι τα χέρια με ένα σχοινί. Το αφεντικό σου , μου είπε, μου χρωστάει 100 ευρώ. Μπορείς να τον βγάλεις από την δύσκολη θέση, όμως, αν δεχθείς να σε μαστιγώσω μπροστά σε αυτόν και σε όλους εδώ 100 φορές. Μπορείς ενώ σε μαστιγώνω να φωνάξεις «έλεος» στα αλβανικά κι εγώ θα σταματήσω. Αλλά τότε το αφεντικό σου θα εξακολουθεί να μου χρωστάει 100€. Τώρα θα δείξεις πόσο πιστός του είσαι, και πόσο είσαι διατεθειμένος να τον υπηρετήσεις στα δύσκολα.

Ο Agim και o Beshnik με είχαν γδύσει τελείως και με είχαν κρεμάσει από κάτι τσιγγέλια που κρέμονταν από το ταβάνι και τα πόδια μου πατούσαν το έδαφος μόνο στις μύτες των ποδιών μου. Ο Kastriot άγγιξε με τα δάκτυλά του το τεντωμένο μου κορμί και μέτρησε με το χέρι του τα κόκκαλα του στήθους μου. Ύστερα πήρε κάτω από το κρεβάτι του έναν καμτσίκι που είχε φέρει από την Αλβανία και ήταν αυτό που κτυπούσαν τα βόδια.

Οι υπολοιποι ξάπλωσαν στα κρεβάτια τους για να απολαύσουν το θέαμα.

- Έτοιμάσου πούστη να υποφέρεις πολύ σήμερα. Λιπόθυμο θα σε αφήσω παλιοκαριόλη. Ήταν το όνειρό μου να δείρω ένα έλληνικό σκουλήκι σαν κι εσένα, είπε

O Ilber είχε πάει στην τουαλέτα και είχε φέρει ένα κουβά γεμάτο με κάτουρο. Από χθές όλοι οι Αλβανοί κατουρούσαν σε αυτόν τον κουβά και μάζευαν το κάτουρό τους για τις ανάγκες του αποψινού σκηνικού .

- Πούστη απόψε θα σου κάνω την τιμή να σε μαστιγώσουμε βουτώντας το μαστίγιο σε ιερό κάτουρο είπε ενώ είχε ήδη βουτήξει το μαστίγιο στον κουβά .

- Ξέρεις , το μαστίγωμα με τον βούρδουλα βρεγμένο, δίνει πολύ καλύτερο ήχο καθώς σπάει πάνω στην σάρκα , απλά τσούζει πολύ περισσότερο. Αλλά αυτό δεν με νοιάζει καθόλου, δήλωσε, αφήνοντας το βούρδουλα να απορροφήσει κάτουρο.

- Μια πόρνη σαν εσένα δεν χρειάζεται ιδαίτερη προετοιμασία μου είπε και βούτηξε τον βούρδουλα τον σήκωσε ψηλά και πίσω του το μαστίγιο ,και εγώ έκλεισα τα μάτια.

Το τράνταγμα που προκαλούσε το μαστίγιο στο καρμί μου καθώς ανεβοκατέβαινε με λύσσα ήταν η μόνο κίνηση που έκανε το σώμα μου. Ο βούρδουλα τυλιγόταν γύρω από το κορμί μου και εκεί που έσκαγε η άκρη του μου έδινε χιλιάδες τσιμπήματα σαν να με τρυπούσαν βελόνες. Σταγονίδια κάτουρου τιναζόταν σε κάθε χτύπημα. Καθώς έφτυνα όσα από αυτά μπήκαν μαζικά στο στόμα μου ο Kastriot ήρθε κοντά μου και μου έρριξε δύο τρία δυνατά χαστούκια ουρλιάζοντας:

- Βρωμιάρη, σταμάτα να φτύνεις γιατί θα σε βάλω να τα καταπιείς όλα σκύλε, γαμημένε .

Σταμάτα να φτύνεις και μέτρα. Μέτρα!!!.

Γύρισε και βούτηξε και πάλι το μαστίγιο στα κάτουρα. Έσερνε τον βούρδουλα στο πάτωμα και πήγε πίσω μου για να συνεχίσει , μαστιγώνοντας την πλάτη μου. Σε δέκα λεπτά ήμουν ήδη βαθιά μαρκαρισμένος με βαθυκόκκινες γραμμές παντού από τα μπράτσα μου ως τα μπούτια μου.

Σε λίγο πια έχασα την επαφή με την πραγματικότητα. Το κεφάλι μου έγερνε πότε πίσω πότε εμπρός. Ο ήχος του βούρδουλα καθώς έσχιζε τον αέρα και ένα κλαψιάρικο αλβανικό τραγούδι ήταν τα μόνο που ακούγονταν, αφού έχασα τη δύναμη να φωνάζω. Απλά ψιθύριζα τον αριθμό των κτυπημάτων. Κρεμόμουν σαν μια άψυχη κούκλα. .

Όμως όταν είδε ο Μούσα ότι σχεδόν είχα χάσει τις αισθήσεις μου σταμάτησε. Διέταξε να χύσουν πάνω ένα κουβά κρύο νερό για να συνέλθω. Μετά έκανε νόημα στον Mehmet και αυτός πλησίασε πίσω μου, και μου έχωσε την μύτη από το μπουκάλι ενός τσίπουρου στον κώλο. Με το μπουκάλι στο κώλο θα συνεχιζόταν το μαστίγωμά μου

- Θέλω να πονάει όταν τον μαστιγώνω.

Συνήλθα και ξαναένιωσα τον βούρδουλα να σκάει πάνω μου.

Σε λίγο σταμάτησε και πάλι, με πλησίασε και μου είπε στα αφτί :

- Είσαι σε άθλια κατάσταση. Πες έλεος στα αλβανικά και θα σε αφήσω.

- Δεν ξέρει αλβανικά , άρχισαν να γελάνε οι άλλοι Δεν θα στο πει ποτέ

- Το ξέρω είπε ο Kastriot γελώντας . Αυτό θέλω . Να συνεχίσω μέχρι τέλους.

Και συνέχισε. Μετά τα 70 κτυπήματα δεν είχα το κουράγιο άλλο να μετράω και τότε ανέλαβαν οι θεατές τον καθήκον μου. Μέτραγαν δυνατά τον αριθμό των κτυπημάτων μέχρι που ο Kastriot τελείωσε το έργο του, κι έβαλε το πουκάμισό του. Με άφησαν για λίγο ακόμη κρεμασμένο για να απολαύσουν το θέαμα, γυρνώντας γύρω μου και ακουμπώντας στις πληγές μου. Ύστερα έκοψαν απότομα τα σχοινιά και βρέθηκα στο πάτωμα.

Μέσα στον πόνο μου είπα τη λέξη «Μεσίρ». Τώρα πια το χρέος του αφέντη μου είχε σβήσει και μπορούσα να πω τη λέξη έλεος στα Αλβανικά.

Το διπλό γαμήσι

Το βράδυ με πέταξαν σε μια μικρή αποθηκούλα και με κλείδωσαν. Νόμιζα ότι μέχρι το πρωί θα έβρισκα την ησυχία μου. Όμως είχα άδικο. Ο Alban , ξάδερφος του αφέντη μου και ένας άλλος που στην αρχή δεν τον γνώρισα μέσα στο σκοτάδι. Όταν όμως ο Alban έναψε μια λάμπα είδα ότι ήταν ο αδερφός του ο Argjir

- Έχεις επισκέψεις σκλάβε. Γουστάρεις ένα παρτουζάκι. Νομίζω ότι οι συγγενείς του αφέντη έχουν περισσότερα δικαιώματα στον σκλάβο του.

Έκλεισαν την πόρτα , , έβαλαν το σύρτη και κατέβασαν τα πατελόνια τους παίζοντας με τα καυλιά τους.

- Τώρα πούστρα θα φας ένα υπέροχο αλβανικό γαμήσι. Εμπρός γδύσου, με διέταξαν.

Έγλυφα πότε την πούτσα του ενός πότε του άλλου. Μετά ο Argjir μου λέει. «Ελα πούστη, στήσου να σε γαμήσω»

Όπως ήμουν σκυφτός στον Alban και του έπαιρνα τσιμπούκι, έστησα τον κώλο μου στον Argjir ο οποίος ήταν ήδη πίσω μου και που έδινε δυνατές ξυλιές στον κώλο. Μου τον έχωσε και όσο κι αν παρακαλούσα να κάνει πιο σιγά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα με έσκιζε σαν λυσσασμένος. Ο Alban είχε πιάσει το κεφάλι και μου έχωνε όλο τον πούτσο του στο στόμα για να μη φωνάζω δυνατά.

- Έλα πούστη, γαμήσι δεν ήθελες, θα το έχεις. Θα σε σκίσουμε» μου λέγανε.

Πόναγα γιατί ο Argjir με ξέσκιζε χωρίς έλεος αλλά ευτυχώς έχυσε γρήγορα και βγήκε από πίσω μου για να έρθει ο Alban Μου τον έχωσε ενώ ο Argjir μου ζήτησε να του τον γλύψω. Την ώρα που του τον έγλυφα μου έδινε σφαλιάρες προστάζοντάς με να του τον καθαρίσω καλά. Δεν πρόλαβα να τελειώσω με τον Argjir με έχυσε και ο Alban . Μου έχωσαν και οι δύο τις ψωλές τους στο στόμα και μου ζήταγαν να τα καταπίνω.

Μόλις τελειώσαμε και σηκώθηκα καθώς έπαιζα την ψωλή μου, ο Argjirμου έπιασε τον κώλο και μου έβαλε κωλοδάκτυλο λέγοντας μου « έλα χύσε και σύ πουστάρα

Δεν πρόλαβε να το πει και έχυσα στην χούφτα μου.

Φύγανε γελώντας , αφού με κλείδωσαν και πάλι στην αποθηκούλα.

Το πενταπλό γαμήσι

Η αποθηκούλα συνέχισε να έχει κίνηση όλο το βράδυ. Άκουσα φωνές. Η πόρτα ξεκλείδωσε και μπήκαν μέσα ο Reshat , ο Fatmir ο Gentian ο Perparim και ο Agim. Μισομεθυσμένοι και μισόγυμνοι είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους και έπαιζαν τις ψωλές τους . Φυσικά μου ζήτησαν να βγάλω το βρακί μου κι γονατιστός άρχισα να γλείφω τα μεγάλα καβλιά τους,Τους γλείφω τα αρχίδια τους χαϊδεύω τον κώλο και αυτοί με φωνάζουν «Πούστη, καριόλη, Έλληνα Πούστη , Σκύλε. Μου τραβάνε τα μαλλιά και με προστάζουν να ανοίξω το στόμα μου κι αρχίζουν να με φτύνουν στο στόμα με ροχάλες. Με σφαλιαρίζανε και συνέχισαν μα με φτύνουν

- Πούστη, με προστάζει ένας από αυτούς τώρα θα γλύψεις αλβανικό κώλο. Στήνονται στη σειρά και εγώ αρχίζω με την γλώσσα μου να γλύφω τους κώλους των Αλβανών γαμιάδων μου Ρουφούσα τα aρχίδια τους. Αφού σκούπισα καλά τις τρύπες τους, με χτυπήσανε άγρια στον κώλο και βάλανε να γλείψω τα βρώμικα πόδια τους. Είχα καυλώσει τρελά,

Στη συνέχεια με βάλανε στο πάτωμα με το κεφάλι κάτω και τον κώλο τουρλωμένο και ένας ένας μου γάμαγε τον κώλο μου άγρια χτυπώντας με. Κάθε φορά που έβγαινε η πούτσα του από τον κώλο μου μου τη φέρανε στο στόμα να τη σκουπίσω.

Έπειτα σε ένα δεύτερο γύρω με χύσανε στο στόμα και οι 5 πουτσαράδες Αλβανοί. Το στόμα μου γεμάτο χύσια. Στη συνέχεια κάλεσαν τον Bashkim τον αφέντη μου και παρουσία του με κατουρήσανε στο στόμα και με πέταξαν στα πόδια του.

Ένιωθα ένα σκουπίδι.

- Σε είχα προειδοποιήσει να μην δεχτείς την πρόσκληση. Οι Αλβανοί είναι σκληροί όταν γαμάνε.

Εγώ σύρθηκα το πάτωμα έπιασα τα πόδια του και άρχισα να τα φιλάω.

- Γάμησε με, του ζητούσα. Γάμησε με κι εσύ.

- Το ξέρεις ότι αυτό δεν γίνεται. Σήμερα θα σε γαμήσουν όλοι εκτός από μένα. Είπε και έφυγε κλειδώνοντας και πάλι την πόρτα.

Η εργασία

Ήταν Σάββατο πρωί και με έβαλαν να δουλεύω στο θερμοκήπιο. Επιστάτες ήταν ο Alban, ο Perparim και ο Mehmet που με κάτι ελαστικές βίτσες στα χέρια με μαστίγωναν καθώς μετέφερα κοπριά από την μία μεριά στην άλλη. Το αφεντικό θα έλειπε όλη την μέρα και σήμερα θα έκανα το σκλάβο τους. Ξυπόλυτος πάνω στις λάσπες, φορώντας μόνο τα εσώρουχα που και αυτά είχαν κουρελιαστεί από τις βιτσιές , κουβάλαγa την βρωμερή κοπριά, πατώντας κουτσουλιές και κόπρανα ζώων. Βρώμαγα σαν γουρούνι και συνεχώς άκουγα τον ήχο του μαστιγίου και τις απειλές των επιστατών και μου φωνάζουν να κάνω πιο γρήγορα. Όταν καμιά φορά γλιστρούσα μέσα στις λάσπες, μαζεύονταν όλοι γύρω μου και με κτυπούσαν να σηκωθώ.

Αφού τελείωσα την δουλειά ήρθε η ώρα της διασκέδασης.

Ο Alban με έδεσε πάλι από το λαιμό και με έσυρε σε ένα σημείο όπου αφόδευαν οι Αλβανοί.

Ο Perparim και ο Mehmet ήρθαν εμπρός μου και κατέβασαν τα βρακιά τους. Άρχισαν να αφοδεύουν εμπρός μου χωρίς ντροπή. Αφού τελείωσαν έστησαν τον κώλο τους μπροστά από τα μούτρα μου Ο Alban με έπιασε από τα μαλλιά και έχωσε την μύτη μου στον κώλο των Αλβανών για να μυρίσω τους χεσμένους κώλους τους.

- Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μας δείξεις και εσύ πως χέζεις. Εμπρός κάτσε στα γόνατά σου. Τι λες βρωμιάρη, θα τα καταφέρεις να γλύφεις τον πούτσο μου ενώ θα χέζεις. Ελπίζω να το κάνεις για το καλό σου

Ο Αλβαν είχε κατεβάσει ήδη το παντελόνι του Στο χέρι του κρατούσε την βίτσα

- Δεν θα αρχίσεις μέχρι να σου πω είπε και σημάδεψε με το καβλί του το πρόσωπό μου. –Πάρτο στο στόμα σου και γλύφτο μου.

- Μάλιστα είπα εγώ και έχωσα το πουτσοκέφαλο μου στο στόμα πιπιλώντας το.

- Χέσε σκύλε, μου είπε ενώ με κτυπούσε στην πλάτη με την βίστα. Ο κώλος μου ελευθερώθηκε και ένα ποτάμι ξεχύθηκε στις λάσπες ενώ ταυτόχρονα άρχισα να κατουράω στα πόδια του Alban.

- Έλα πούστη συνέχισε. Γλύφε την ψωλή μου μέχρι να χύσω.

Άρχισα να του παίζω τα μικρά αρχίδια με πάθος. Ο πούτσος του σπαρταρούσε στο στόμα μου και άρχισε να χύνει

-Πάρτα όλα στο στόμα σου. Μην τα καταπιές . Θέλω να δω πως γλύφεις τα χύσια μου πρώτα, είπε και τράβηξε έξω την παλλόμενη ψωλή του Τα χύσια πασάλειψαν τα χείλια μου.

- Γλύφτα όλα, με διέταξε, . Ωραία έτσι μπράβο, τώρα μπορείς να τα καταπιείς. Ωραία. Τώρα μπορείς να μου καθαρίσεις την ψωλή . Καθάρισε την μέχρι να γυαλίζει από τα σάλια σου. Ωραία, Σκύψε τώρα και καθάρισέ μου τα δάκτυλα των ποδιών μου από τα κάτουρά σου. Θα έπρεπε να σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες αλλά έχε χάρη που μου έκανες πολύ καλό τσιμπούκι.

- Τώρα θέλω εγώ να κατουρήσω. Στάσου ακίνητος, είπε και άρχισε να κατουράει στο πρόσωπό μου. Έκλεισα τα μάτια ενώ συνέχισε να κατουράει στο μισόκλειστο στόμα του. Μετά έπιασε τον πούτσο του και τον χαμήλωσε στέλνοντας τα κάτουρά του να πέσουν στα στήθη μου,Κυλούσαν σαν ρυάκια στο στομάχι την κοιλιά και στον πούτσο μου για να καταλήξουν στις λάσπες μαζί με τα σκατά μου.

- Εμπρός άνοιξε το στόμα σου. Η ψωλή μου θέλει καθάρισμα. Άνοιξα το στόμα μου και πάλι και η υγρή ψωλή του γλίστρησε μέσα. Τη έγλυψα.

-Βρωμάς σα ν γουρούνι. Τράβα πλύσου!!, είπε και μου έδειξε το νερό.

- Πριν όμως θέλω να σε δω να τραβάς μαλακία. Και θα σε μαστιγώνω την ώρα που θα μαλακίζεσαι. Και ο Perparim ς θα χύσει στον κώλο σου όταν χύσεις είπε και ήδη ο Perparim είχε βγάλει την πούτσα του έξω. Ο Mehmet με μαστίγωνε, στα κωλομέρια, ο Perparim γονάτισε και χωρίς δισταγμό έχωσε την φωλή του μέσα μου και εγώ τραβούσα μαλακία Ο κώλος μου ζεμάταγε. Έπιασα το πουλί μου και άρχισα να μαλακίζομαι.

Οι βουρδουλιές έπεφταν βροχή.

- Έτσι μπράβο. Γάμα την χούφτα σου. Άλλωστε είναι το μόνο που μπορείς να γαμήσεις, έλεγε ο Alban και οι άλλοι έσκασαν στα γέλια. Ξαφνικά ένα ποτάμι από χύσια έπεσαν στα κωλομέρια μου. Ο Perparim είχε βγάλει απότομα την ψωλή του από μέσα μου και έχυνε, την ίδια στιγμή που και ο Mehmet έχυνε στο ίδιο σημείo. Η βίστα πέτυχε μερικές χονδρές σταγόνες χύσι τινάζοντας το τριγύρω. Είχα το δικαίωμα να χύσω αφού όλοι οι αφέντες μου είχαν τελειώσει. Έχυσα πολύ και εξουθενωμένος έπεσα πάνω στα χύσια μου

- Σήκω πάνω και καθάρισε τις ψωλές μας, είπαν και εγώ γονάτισα και υπάκουα έγλυφα τα τελευταία χύσια που είχαν μείνει στις ψωλές του Αλέξανδρου και του Γκζίμ.

Έπειτα με έσυραν κοντά στο μέρος που έκαναν μπάνιο

Μου είπαν να γονατίσω και ο Mehme πλησίασε στην βρύση. Έδεσε σε αυτήν ένα λάστιχο και το άλλο άκρο της το έχωσε στον κώλο.

- Καιρός να σε πλύνουμε λιγάκι ,είπε και άνοιξε την βρύση Το νερό άρχισε να γεμίζει τον κώλο μου. Ο σωλήνας έπειτα από την πίεση γλιστρούσε έξω. Πετάχτηκε ανοίγοντας τελείως την τρύπα μου. Το νερό παρέσυρε και βρωμιές και τα ξεραμένα χθεσινά αλβανικά χύσια αδειάζοντας τα άντερά μου. Ένιωθα όπως νιώθει ένα γουρούνι ενώ τα παιδιά γελούσαν.

Αφού γέλασαν αρκετά για να νιώσω την ταπείνωση μου .

- Μάγκες , βρωμάει. Καιρός να τον πλύνουμε. Ο Shefqet μου είπε να του κάνουμε ότι θέλουμε αλλά στις 2 η ώρα τον θέλει καθαρό.

Με κρέμασαν από ένα δένδρο με τα πόδια μου να ακουμπάνε ίσα ίσα στο χώμα, με έπλυναν με το λάστιχο και μετά με σαπούνισαν με μια βούρτσα με πράσινο σαπούνι. Με ξέβγαλαν με μπόλικο κρύο νερό και ύστερα με οδήγησαν πάλι στο δωμάτιο, δένοντας με στον στύλο για το τελευταίο μέρος της επιχείρησης.

Ο αποχαιρετισμός

Είχα τραβήξει τόσα πολλά που πια ότι και να μου έκαναν δεν θα με πείραζε. Οι δώδεκα Αλβανοί είχαν έρθει από την δουλειά και αποφάσισαν να με χαιρετήσουν. Από νωρίς υπήρχε μια σχισμένη κουβέρτα στο κέντρο του δωματίου. Πάνω σε αυτήν με είχαν βάλει γυμνό να τους περιμένω . Όταν έπεσε το φως του ήλιου κάθισαν γύρω μου και έπιναν ρακί. Κάτι κουβέντιαζαν αλλά δεν καταλάβαινα. Ο 45χρονος Fatmir είχε αναλάβει την οργάνωση αυτού του περίεργου αποχαιρετισμού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Fatmir με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε :

- Ο αφέντης σου μας είπε ότι κάνει πολύ ωραία τσιμπούκια. Ετοιμάσου λοιπόν να γευτείς όλων μας τα χύσια μέσα στο στόμα σου. Ο καθένας μας έχει ετοιμάσει τον τρόπο και να είσαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς αν κάνεις ότι σου λέμε.

Έδειξε με το δάκτυλό του τον Mehmet ο οποίος θα άρχιζε :

(1)

Πλησίασε με ένα αφρό ξυρίσματος και ένα ξυράφι. Άπλωσε τον αφρό στο στήθος που κι άρχισε να ξυρίζει με επιμέλεια τις τρίχες του στέρνου μου. Με ξύρισε και δεν έμεινε καμία. Ύστερα πέταξε έξω από το βρακί του τον πούτσο του κι άρχισε να τον τρίβει στον λείο στήθος μου. Ο πούτσος του ένιωθα ότι μεγάλωνε και γρήγορα έχυσε πρώτα στο λαιμό μου και το υπόλοιπο πάνω στο στήθος μου. Έπειτα έχυσε το ρακί που είχε στο ποτήρι του, κι άρχισε να μαζεύει με αυτό το χύσι του από το κορμί μου. Ύστερα έφτυσε μέσα και με διέταξε να ανοίξω το στόμα μου. Έχυσε το περιεχόμενο του ποτηριού στο στόμα μου.

- Κατάπιε το και πως μου αν σου άρεσε.

Το σπέρμα του μικρού ήταν πικρό αλλά νόστιμο αφού είχε ανακατευτεί με το οινόπνευμα της ρακής;

- Ναι, είπα

- Τότε βάλε την γλώσσα σου μέσα στο ποτήρι και πάρε ότι έχει απομείνει. Δεν πρέπει ούτε μια σταγόνα σπέρμα να πάει χαμένο. Όλα θα καταλήγουν στην άθλια κοιλιά σου.

Έγλυψα το ποτήρι καλά

(2)

Δεύτερος ήταν ο Kastriot ο οποίος ή δεν είχε καταλάβει το παιγνίδι ή σχεδίαζε κάτι για την συνέχεια. Με έστειλε στα τέσσερα και με γάμησε άλλη μία φορά χύνοντας μεγάλη ποσότητα στον κώλο μου. Το σπέρμα του έμεινε εκεί και από ότι φαίνεται δεν θα το γευόμουν

(3)

Τρίτος ο 23χρονος Beshnik. Αυτό συνέχισε την ιστορία με το ξύρισμα. Μου ξύρισε βίαια το πρόσωπο με ένα πολύχρησιμοποιημένο ξυραφάκι. Το πρόσωπο μου μάτωσε σε πολλά σημεία και μάλλον αυτός ήταν ο στόχος του. Αφού έβγαλε το πατελόνι του γονάτισε πάνω στο στήθος μου και έβαλε τον πούτσο του μπροστά στα μάτια μου. Άρχισε γρήγορα να κατουράει στο πρόσωπό μου, σημαδεύονταν κυρίως τα σημεία που έτρεχε αίμα. Έπειτα οδήγησε το πουλί του μέσα στο στόμα μου:

- Γλύψε μόνο το κεφάλι πούστη, μόνο το κεφάλι. ΄

Εγώ υπάκουσα. Ήδη μερικά από τα κάτουρά του είχαν βρεί το δρόμο προς το λαρύγγι μου. Πιπιλούσα το κεφάλι του πούτσου του που συνεχώς μεγάλωνε. O ζουμερός πούτσος του άρχισε γρήγορα να αδειάζει τα ξυνά υγρά του μέσα μου

(4) Τέταρτος ήταν ο Alban ο οποίος μου είχε δώσει να δοκιμάσω το σπέρμα του και το πρωί στο χωράφι. Ήξερε όμως ότι οι συγγενείς του αφέντη μου είχαν περισσότερα δικαιώματα πάνω μου. Με πλησίασε λοιπόν και πάλι χαμογελώντας σχεδόν γυμνός, έβγαλε το βρακί του και γονάτισε πάνω από το κεφάλι μου. Έβγαλε της σαγιονάρα του και άρχισε να με χαστουκίζει με αυτές.

- Βγάλε τη γλώσσα σου και γλύψε την είπε και εγώ υπάκουσα. Έπειτα κι ενώ έγλυφα τα χώματα που είχε πατήσει, άρχισε να τραβάει μαλακία, ώσπου γρήγορα τα χύσια του άρχισαν να τρέχουν στο στήθος μου. Αμέσως και πριν στεγνώσουν, πήρε ένα μικρό κουτάλι, μάζεψε το σπέρμα του και άρχισε να με ταϊζει .

- Φάε βρωμιάρη. Φάε αλβανικά χύσια, έτσι κατάπινε . Μη ξεχνάς να γλύφεις το κουτάλι. Έτσι . Ούτε σταγόνα να μην πάει χαμένη.

5) και 6) Ο Paris και ο Alexander γονάτισαν πάνω από το κεφάλι μου. Ο ένας μου έκλεισε την μύτη και με το που άνοιξα το στόμα μου αναζητώντας απεγνωσμένα αέρα άρχισαν να χύνουν στο στόμα το πρόσωπο και τα μαλλιά μου. Έμεινα για λίγο έτσι γυμνός στη μέση του δωματίου. Ο Μούσα για να διατηρήσει το ενδιαφέρον μέχρι το επόμενο τσιμπούκι, με κλώτσησε γυρίζοντας με ανάποδα και άρχισε να με μαστιγώνει συστηματικά στα κωλομέρια.

7) 8), 9) 10) Γύρνα στα τέσσερα πούστη, δεν έχουμε τελειώσει ακόμη μαζί σου, είπε ο Arion και έφερε μπροστά μου ένα πιάτο με μια κουταλιά παγωμένα μακαρόνια.

- Μην αρχίζεις ακόμη. Θέλει λίγο σάλτσα. Τέσσερις άρχισαν να τραβάνε μαλακία μέσα και έχυσαν πάνω στο πιάτο. Ήταν τόσο πολύ το σπέρμα τους που δεν φαίνονταν πια τα μακαρόνια

- Εμπρός άρχισε να τρώς τα μακαρόνια με τα χέρια. Πριν κρυώσει το σπέρμα

Υπάκουσα . Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς . Έτρωγα τα περιχυμένα με χύσια μακαρόνια μπροστά στους Αλβανούς που γελούσαν.

11) Όταν τελείωσε το γεύμα, με πλησίασε ο Adriatik. Είχα παρατηρήσει ότι αυτός είχε το μεγαλότερο πουλί εκεί μέσα. Βρήκε μια ιδρωμένη κάλτσα και έχωσε μέσα τα 20 εκατοστά του πέους του.

- Άνοιξε το στόμα σου πουτάνα

O πούτσος του αλβανού χώθηκε γρήγορα στο στόμα μου και ακουμπούσε ήδη στο λαρύγγι μου. Με έπιασα από τα αφτιά για να μην κουνιέμαι και εκείνος γαμούσε το στόμα μου χωρίς έλεος. Ο βρώμικος ιδρώτας της κάλτσας ενωνόταν με τα σάλια μου.

- Πάρτα σκύλα, είπε στα αλβανικά και τότε ένιωσαν την ζεστασιά του σπέρματος να γεμίζει την κάλτσα κοντά στο λαρύγγι μου.

Έβγαλε το πουλί από το στόμα μου, ενώ στην άκρη της κάλτσα βάραινε το σπέρμα.. Έβγαλε την κάλτσα από το πουλί του και αναποδογύρισε την κάλτσα σκουπίζοντας το ζεστό ακόμη σπέρμα στα χείλη και την γλώσσα μου.

- Πάρτε τον και δέστε τον στον στύλο., είπε τότε ο Shefqet

Δυο αλβανοί με μετέφεραν έξω στην αυλή. Εκεί υπήρχε ένας στύλος της ΔΕΗ. Με έβαλαν να γονατίσω με την πλάτη στον στύλο, μου έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα και τα πόδια πίσω από τον στύλο με δύο χαλκάδες και με μια αλυσίδα τον λαιμό μου με τέτοιο τρόπο ώστε το πρόσωπο που να έχει μια μικρή κλίση προς τα πάνω και τόσο σφικτά ώστε να μπορούσα να αναπνέω.

Ο Shefqet ο πιο μεγάλος της παρέας πλησίασε. Κατέβασε το φερμουάρ του και έβγαλε έξω τον ήδη καβλωμένο πούτσο του. Με δύο βρώμικά δάκτυλά του , μου άνοιξε το στόμα και έχωσε μέσα το έχωσε μέσα. Δίπλα ήταν ο αφέντης μου.

- Bashkim τελικά ο σκλάβος που έχεις είναι καλός. Μας διασκέδασε πραγματικά . – είπε αρχίζονταν να μου γαμάει το στόμα. Μας γυάλισε τα βρώμικα πόδια, μας έπλυνε το πάτωμα με τη γλώσσα του, μας έδωσε και τον σφικτό κώλο του να τον γαμήσουμε, μας διασκέδασε όταν ούρλιαζε στο μαστίγωμα, - είπε ενώ επιτάχυνε συνεχώς τον τρόπο που μου έδινε τσιμπούκι,- δούλεψε σαν πραγματικός σκλάβος στο χωράφι και τέλος μας έκανε το καλύτερο τσιμπούκι. Ούτε η γυναίκα μου δεν μου έκανε τέλειο τσιμπούκι. Σε κανένα στόμα δεν έχω χώσει τόσο πολύ το πουλί μου. Αααχ … μούγκρισε και άρχισε να χύνει ασταμάτητα.

Μετά από μερικές ανάσες συνέχισε

- Σε κανένα δεν έχω χύσει κατευθείας στο λαρύγγι.

Το πέος του συνέχιζε να το έχει μέσα στο στόμα μου και συνέχισε.

- Αλλά και μεις στον βελτιώσαμε λίγο. Κοίτα δεν έχει ούτε μια τρίχα στο κορμί του. Τα σημάδια του μαστιγίου φαίνονται τώρα καλύτερα. Θα μείνουν δυο τρεις μέρες να του θυμίζουν τη σημερινή μέρα. Ο κώλος του είναι πιο φαρδύς από ποτέ. Και το στόμα του έμαθε όταν κατουράει κάποιος μέσα να πίνει τα ούρα χωρίς να χύνει ούτε σταγόνα έξω, είπε κι άρχισε να κατουράει στο στόμα μου.

Εγώ ήξερα ότι έπρεπε να τα καταπιώ .

Εντέλει έβγαλε το πουλί του από το στόμα μου και απευθύνθηκε στους συμπατριώτες του.

- Αποχαιρετίστε τον.

Οι εργάτες πλησίασαν άνοιξαν το φερμουάρ τους και άρχισαν να με κατουράνε στο γυμνό κορμί στο πρόσωπο τα μαλλιά το στήθος το πέος την πλάτη τον κώλο. Όλοι τριγύρω από μένα κατουρούσαν, με έφτυναν και με λοιδωρούσαν.

- Beshkim, άφησε τον λίγο να στεγνώσει και μετά πάρ’ τον. Τελειώσαμε. Όταν συνέλθει ξαναφέρτον να διασκεδάσουμε πάλι.

Έμεινα γυμνός , μόνος με τον αφέντη μου. Αυτός με έλυσε και με σήκωσε όρθιο ενώ τα κάτουρα κυλούσαν ακόμη στο κορμί μου. Μου έδεσε το λαιμό με μια αλυσίδα και με περιέφερε γυμνό στα χωράφια μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο.

ΤΕΛΟΣ

234 σχόλια:

  1. An ekseresoyme ta simia me to scat kai ta "ratsistika" yponooymena, h istoria einai poly "agria" kai kayliariki. Tin diaskedasa pragmatika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φίλε είσαι πέρα για πέρα αρρωστημένος... Πόσο αντίθετος με την ανθρώπινη φύση πρέπει να σαι για να έχεις φαντασιώσεις με αλβανούς που σου ξεσκίζουν τον κώλο;;;

    σόρρυ κι όλας αλλά δεν μπορώ να το αγνοήσω. Ας πούμε ότι τη βρίσκεις με το σαδομαζοχισμό. ΟΚ. Αλλά με αλβανούς; ε, όχι ρε φίλε, συγγνώμη αλλά πιστεύω πως έχεις γίνει χειρότερος κι από ζώο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και να ήξερες τι σημαίνει αλβανος γαμιας τα καλύτερα χάνεις , μας γαμαει εμένα και την γυναίκα μου ένας αλβαναρας εδώ και δύο χρόνια, και είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ , είναι τιμή μου να προσκυνώ τέτοιους γαμιαδες και τέτοιο λαό , γαμηστε μας αλβαναραδες μου !!!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο όσοι δεν ξέρουν αργά η γρήγορα θα μάθουν...Αντωνία 19

      Διαγραφή
  3. Ελεος δηλαδη..... αυτο δεν ειναι ευχαριστιση του σεξ, ειναι βασανηστηρια κανονικα.... μετα πως εσθανοσουν και τι "φρουτα" απεκτησες μετα??? και εννοω αρρωστιες..... ελεος δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος μανουλα μου? η μηπως εχεις τρελες φαντασιωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι κακό! Άλλωστε είναι φαντασίωση και στις φαντασιώσεις όλα επιτρέπονται. Μπορούσε να γίνει και πιο hard.
    Bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EDW MESA DEN PAEI KANEAS KALA......OLOI GAY EISATE.................MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. exw paratirisei oti se oles sxedon tis <> yparxoun xypolitoi mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. odws an exeresoume kapoia simia itan para poli kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poystares....thanatos....re gia fwtia eiste.....ksekoliarides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασες καλά ξεκωλο!Εισαι τυχερός που υπηρετησες Αλβαναραδες!Γουστάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIATI TSATIZOSASTE RE MAGGES?EDW XERW MANA POU EKDIDEI KORH GIO POU EKDIDEI ADELFH PATERA POU GAMAEI ANHLIKO GIO TOU KAI EINAI ELLHNES!KATHE MERA TA ELLHNIKA KANALIA BRI8OUN APO TETOIES ISTORIES ......OI ALBANARADES SAS PEIRAXANE?PLHGWTHIKE O SEXOUALIKOS E8NIKISMOS SAS?XERETE POSOI GIA NA GAMH8OUNE APO ALBANOUS KAI MAYROUS TOUS KYNHGANE GIA NA TUS PLHRWSOUNE??
    O FILOS EINAI ENHLIKAS?OI ALBANARADES HTAN ENHLIKES?WRAIA GUSTARISAN NA THN BRISKOUN ETSI......ESAS TI SAS KOFTEI?MHPWS ZHLEPSATE THN TYXH TOU FILARAKOU ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ααχ τέλεια η ιστορία θέλω κι εγώ αλβαναράδες πως θα γίνει να βρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράψτε τα σχόλια και τις εμπειρίες σας κορίτσια με αλβανους αννονιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω ακούσει από φίλες μου ότι οι Αλβανοί είναι οι καλύτεροι γαμιαδες και θέλω πολύ να δώσω το μουνακι μου σε Αλβανό. Βλέπω να δουλεύουν στις οικοδομές και σταζω στην κυριολεξία. το πρόβλημα είναι ο πατέρας μου που είναι ρατσιστής και δεν με αφήνει να γαμηθω με Αλβανο

      Διαγραφή
    2. Να το δώσεις εγώ από τα 15 το έδωσα σε αλβανό θα καταλάβεις που ανικεις...Αντωνία 19

      Διαγραφή
    3. Την χειροτερη ζημια απο Αλβανό την έπαθε ενας γνωστός μου. Η γυναίκα του τριγυρνούσε με Αλβανούς συνεχεια και ολο το χωριό το ειχε πάρει χαμπάρι. Μια μέρα είδε λιγάκι φουσκωμένη την κοιλια της γυναίκας του και εκεινη παραδέχτηκε οτι είναι έγγυος αλλα είχανε να το κάνουνε πάνω από 6-7 μήνες... Ο καημένος είναι σίγουρος ότι το παιδί είναι κάποιου από τους Αλβαναράδες που γαμούσαν την γυναίκα του. Όλοι στο χωριό γελάμε μαζί του...

      Διαγραφή
    4. Αυτοί είναι γαμιαδες..πες στον χωριανο σου να το μεγαλώσει το παιδί και να αφησει την γυναίκα του στους αλβανους..Αντωνία 19

      Διαγραφή
    5. Πάντως από όταν πρωτοηρθαν οι Αλβανοί στο χωριό μας εδώ και 20 χρόνια έχουν γκαστρωσει παραπάνω από τις μισές γυναίκες... Τα περισσότερα παιδιά είναι αλβανακια χωρίς να βάζω και αυτά που έγιναν από Αλβανούς με παντρεμένες που το κρύβουν από τους άντρες τους. Οι χωριανοί μου έχουν παιδιά που μοιάζουν με τους Αλβανούς που έχουν στα χωράφια. Η πλάκα είναι ότι οι ντόπιοι είναι πολύ ρατσιστές. Σε λίγα χρόνια που οι Αλβαναραδες θα είναι πολύ περισσότεροι δεν τους βλέπω καθόλου καλά θα φάνε πολύ βρωμοξυλο που τους είχαν όλη μέρα στα χωράφια. Έρχονται ωραίες στιγμές. Πάντως αν αγριεψουν τα πράγματα εγω τους Αλβανούς θα υποστηρίξω το λέω από τώρα. Και να μας ξεφτιλιζουν τις γυναίκες και να βγαίνουμε και από πάνω πάει πολύ.

      Διαγραφή
  14. Γράψτε σχόλια οι ελληνίδες που εχουν εμπειρία με αλβανό αννονιμα....Αντωνία 19.είναι γαμιαδες οι Αλβανοί γι'αυτό εμείς οι ελληνίδες τους καθομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι 2 χρόνια παντρεμένη αλλά κερατώνω τον άντρα μου με Αλβανο. Αισθάνομαι λίγο ντροπή που ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα και εγώ του τα φοράω αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον Αλβανό με τίποτα. Ξέρω επίσης ότι ο Αλβανός κρυφά βάζει χέρι στα λεφτά του δικού μου αλλά δεν θέλω να του πω τίποτα για να μην χάσω το γαμησι μαζί του.

      Διαγραφή
    2. Όλες οι ελληνίδες με αλβανους παμε καλά κανείς...Αντωνία 19

      Διαγραφή
    3. Εγώ η καριόλα ξεσκιζα το μουνι μου με Αλβανούς μέχρι που γκαστρωθηκα. Τώρα φόρτωσα το μπάσταρδακι στο δικό μου τον μαλακα και αυτός νομίζει ότι είναι δικό του. Είναι και περήφανος κιόλας. Και μια φίλη μου έτσι έκανε. Μιλάμε για πολύ γέλιο. Εντωμεταξυ ακόμα γαμιεμαι με Αλβανούς. Παίζει να περιμένω και το δεύτερο.

      Διαγραφή
    4. Πόσες ελληνίδες το κάνουν αυτό...είναι γλυκό το αλβανικό σπέρμα δεν αντιστέκεσαι με τπτ..Αντωνία 19

      Διαγραφή
  15. Ουστ ξεφτίλες Αλβανοί καριοληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας αρέσουν οι πουτσες των αλβανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Ela filisis to kolo mu poustraki. Ine vromikos k exi trixes karioli. Ervis.

      Διαγραφή
    2. Ναι Αλβαναρα μου φερε την απλυτη κωλαρα σου στο στόμα μου να την γλυφω και να την σκουπιζω όλη μέρα... έλα να γαμησεις την γυναίκα μου και τις κόρες μου και εγώ να σε ταΐζω Αλβανε μου. Τάκης.

      Διαγραφή
    3. ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΜΑΣ , ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΕΠΕΙΔΉ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΕΣ . ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΎ ΤΥΧΕΡΈΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ , ΓΑΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΙΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  18. Theloume kai alles omologies annonimes apo ellhnides me alvano...Antonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια μπράβο ρε Αντωνια χιλια μπράβο μακάρι η κόρη μου να ήταν σαν και εσένα!!Η κόρη μου είναι 18 και θα γούσταρα σαν τρελός να την βλέπω να γαμιεται με Αλβαναραδες και να την γκαστρωσουν ολοι αλλά αυτή το παίζει στυλατη και τους σνομπάρει... Ειναι χρέος μας όλοι οι Έλληνες να δίνουμε τις κόρες μας στους Αλβανούς αλλά η δικιά μου τίποτα. Αισθάνομαι ότι εχω αποτύχει σαν πατέρας που η κόρη μου δεν γαμιεται με Αλβανούς.. Δεν ξέρω και πως να την κάνω να αλλάξει γνώμη.

      Διαγραφή
    2. Απλά να της πεις ότι δεν θέλεις να την δεις με αλβανό...άμεσος θα καταλάβει η κορη σου τι απαγόρευση χάνει...και θα δοκιμάσει άμεσα...η να είσαι άνετος μαζί της και να έχεις πάρε δώσε με αλβανους να την πέρνεις μαζί σου η να την στέλνεις κάπου με αλβανους άμεσος θα αρχίζει να νιώθει ρίγος όταν βλέπει αλβανό.Αντωνία 20 πλέον

      Διαγραφή
    3. Αντωνια έχω κάτι Αλβανούς στη δουλειά μου και σκέφτομαι να τους βάλω να της την πέσουν. Είμαι σίγουρος ότι θα την ρίξουν. Πολύ θα ήθελα να δω να γλεντανε το μουνακι της κόρης μου. Ίσως τους πληρώσω κιόλας.

      Διαγραφή
  19. Άσε την κορη σου στην δουλειά καμία φορά και δεν χρειάζεται να πεις τπτ μόνοι τους θα την ριξουνε την κορη σου και θα μάθει και αυτή μετά το πραγματικό σεξ και δεν θα ξεκιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά με την κόρη μου τελικά. Από εκεί που σνομπαρε τους Αλβανούς τώρα βγαίνει με έναν από τους Αλβανούς που έχω στη δουλειά. Τον έβαλα να της την πέσει και πρέπει να γαμιουνται. Ευχαριστώ πολύ.

      Διαγραφή
    2. Mia xara tyxeros wraia Poso xronon einai o alvanos?na tou dineis kai to amaksi sou.ti su eipe h korh sou?

      Διαγραφή
  20. Ο Αλβανός είναι 27 και η κόρη μου 18. Η κόρη μου μου είπε ότι βγαίνουν μαζί με τον Αλβανό τους έχω δει και εγώ. Είναι μπρατσαρας. Έχει τατουάζ τον αλβανικό αετό και πολλές φορές κόντεψα να τον πλακώσω επειδή μιλαει συνέχεια για την μεγάλη Αλβανία. Τώρα όμως μου πηδαει την κόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΕΊΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΙΖΟΥΝ , ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΈΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΌ ΑΕΤΌ

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω φίλε μου. Στους εθνικιστές φίλους μου που κοροϊδεύουν πες το. Παλιά και εγώ θυμωνα. Τώρα αν μας κάνουν πόλεμο οι Αλβαναραδες θα στείλω την κόρη μου στα συνορα να την γλεντήσουν όλοι οι Αλβανοί φαντάροι. Τώρα που μου γαμαει την κόρη Αλβανός γούστάρω και εγώ μεγάλη Αλβανία.

      Διαγραφή
    3. Είναι γενημενες η ελληνίδες για τους αλβανους κανονικά θα έπρεπε να τις στέλνουμε με γκρουπ στην Αλβανία να τις γκαστρωνουνε και να έρχονται πάλι εδώ.αλλά και στην Ελλάδα οι Αλβανοί πάλι τις γκαστρωνουν οπότε έχουμε πετύχει σαν ελλαδα.τεριαζουν πολύ στο σεξ αλβανός ελληνίδα εχω δει από κοντα

      Διαγραφή
    4. Γιατί να στέλνουμε τις Ελληνίδες στην Αλβανία και όχι τους Αλβανούς εδώ. Μακάρι να άνοιγε κάποιος τα σύνορα και να έμπαιναν όλοι οι Αλβαναραδες μέσα να γαμουσαν τις γυναίκες μας και να έμεναν σε μας. Να μας βάζουν να δουλεύουμε και να μας παίρνουν και τα λεφτά. Δεν θα ήταν τελειο να μεγαλώνουμε όλοι αλβανακια και να ταιζουμε Αλβανούς? Έχω άδικο?

      Διαγραφή
    5. Είναι ωραίο να φοναζεις κάποιον αλβανό να έρχεται σπίτι να σου γαμαει την γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα σου και εσύ να βλέπεις η να κάθεσαι στο σαλόνι να τους ακούς να την σκιζει

      Διαγραφή
    6. Ο Αλβανός να την ξεσκιζει στην κρεβατοκαμαρα και εσύ να κοιτάς στην πολυθρόνα σαν μαλακας. Να την χυνει μέσα να στάζει χυσια το μουνι της και να ξέρεις ότι σε εννέα μήνες θα μεγαλώνεις αλβανακι. Αχχ μεγάλη Αλβανία που μας χρειάζεται όλους μας...

      Διαγραφή
    7. Σωστός να καμαρώνουμε τις ελληνίδες που γαμιουντε με αλβανους

      Διαγραφή
    8. Εγώ καμαρωνω και την γυναίκα και την κόρη μου. Έχουν 1 αλβαναραδες γαμιαδες που εγώ μπροστά τους είμαι ένα τίποτα. Γουστάρω πολύ που δουλεύω για να τους ταΐζω και να τους δίνω και λεφτά. Το αξίζουν. Σε λίγα χρόνια σε όλους μας θα γίνει αυτό! Τι πιο ωραίο να έχεις αφεντικά τους καλύτερους γαμιαδες της Ευρώπης!

      Διαγραφή
  21. Εμένα μου γκαστρωσε την κόρη Αλβανός και την έκανε για Τίρανα. Άκης, Πρέβεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pathon file pelloponhso 21 h cilia mou kori 26 o alvanos Kala kanoun omws afou exoun sxedio na mas tis gkastrosoun oles

      Διαγραφή
    2. Αν έχουν τέτοιο σχέδιο οι Αλβαναραδες εμείς πρέπει να τους βοηθήσουμε!! Πρέπει να τους στείλουμε τις γυναίκες μας να τις γκαστρωσουν!

      Διαγραφή
    3. Ότι και να κάνουμε οι ελληνιδες αλβανό θέλουμε οπότε....

      Διαγραφή
    4. Η γυναίκα μου όποτε παίζουν Ελλάδα Αλβανία στο ποδόσφαιρο υποστηρίζει την Αλβανία και εγώ την βρίζω.

      Διαγραφή
    5. kai poly kala kanei einai ellhnida kai oles exoun pathos me tous alvanous apo thn wra poy genithikan

      Διαγραφή
    6. Γαμιεται η Αλβανία η πουτανα! Γαμιουνται οι Αλβανοί οι βρωμιαρηδες οι πουστηδες!

      Διαγραφή
  22. Ότι και να λέμε οι αλβανοι μας ερεθίζουν παρά παρά πολύ σε ένα άγγιγμα τους η βλέμμα τους παγωνουμε και παραδεινομαστε οι ελληνίδες είναι οι καλύτεροι για εμάς...στελλα 25 θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ακριβως ειναι στελλα , ειναι πολυ δυνατη η σχεση αλβανων και ελληνιδων που θα επρεπε να το καταλαβουμε και να σας αφηνουμε να περνατε καλα με αυτους εμεις ειμαστε καλοι σε αλλα πραγματα στο σεξ οχι . ειναι κριμα που ειναι ταμπου το καλο σεξ που προσφερουν οι αλβανοι γαμιαδες μας , γιαυτο σιγα σιγα πρεπει να το λετε σε φιλες σας , ωστε να δοκιμασουν και αυτες , μονο τοτε θα αρχισει να το αποδεχεται η κοινωνια μας

      Διαγραφή
    2. Πιστεύω ότι το ωραίο είναι που είναι απαγορευμένο αλλά καλύτερα να το αποδεχτεί γιατί πλέον 8 στις 10 θέλουμε να βγούμε με λβανο και ντρεπόμαστε τους γύρο

      Διαγραφή
    3. Εγώ έβριζα τόυς Αλβανούς μέχρι που έπιασα την αδερφή μου να γαμιεται με έναν Αλβαναρα. Κόντευε να την σπάσει στο γαμησι παιδιά. Από τότε συμβιβαστηκα στην ιδέα ότι μόνο οι Αλβανοί πρέπει να γαμανε σε αυτήν την χώρα και πήγα να παίξω το ελληνικό μικρό πουλάκι μου.

      Διαγραφή
    4. Γεια σου φίλε που την εποιασες ακριβός την αδελφή σου με τον αλβανό?εγώ την κοπέλα μου την είδα να μπενει στο αμάξι του Αλβανού ένα βράδυ που βγήκε και εγώ πέρασα από 50 μέτρα μακριά που πήγαινα στο περίπτερο για pay save.ενοιτε την χωρησα

      Διαγραφή
  23. Όταν πήγαινα σχολείο τα είχα με ένα παιδί που ήθελε πολύ να με γαμήσει αλλά δεν του καθόμουν γιατί ήταν φλώρος (πολύ όπως αποδείχθηκε). Κάποια στιγμή είχαμε κατάληψη και εγώ ήμουν έξω για ποτό πολύ σέξυ και μετά πήγα στην κατάληψη. Με είδε ο αλβανός αλητάκος του σχολείου, και έπαθε πλάκα!! Δεν είχαμε πάρε δώσε αλλά πάντα με καύλωνε η μαγκιά και η αλητεία του.. Κάποια στιγμή με πήρε και με πήγε σε μια άδεια αίθουσα και απλά με ξεπαρθένιασε, χωρίς πολλά πολλά ούτε παρακάλια.. Με πήρε και με γάμησε χωρίς να τον νοιάζει καν που ο δικός μου ήταν στο σχολείο.. του έλεγα μη θα μας δει και μου λεγε ας μας δει το πολύ πολύ άμα πάει να κάνει μαλακία να τον δείρω τώρα είσαι η πουτάνα μου και σε γαμάω εγώ και εγώ έχυνα ποτάμια... από τότε με γαμούσε συνέχεια και αυτός αργότερα και η παρέα του.. γίναν πολλά και τρελά γεμάτα καύλα σκηνικά στο σχολείο σε πάρκα σε πάρκιγκ.. Από τότε τα πόδια μου τα ανοίγω μόνο σε αλβανούς γαμιάδες και τώρα που σπουδάζω στην πόλη έχουμε πολλούς.. Καυλώνω να βγαίνω έξω να μου "την πέφτουν" έλληνες και να τους γειώνω και μετά να πηγαίνω να γαμιέμαι σαν σκύλα με τους αλβανούς!! Το παίζω κυρία και ντίβα και μετά ξεφτυλίζομαι στο γαμήσι με τους γαμιάδες μου και θέλω κι άλλο!! Νόμιζα ήμουν η μόνη αλλά τα σχόλια σας με έχουν καυλώσει τρελά!! Μαρινάκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια μπράβο κούκλα μου. Μακάρι όλα τα κορίτσια στην ηλικία σου να ήταν τόσο ανοιχτομυαλα . Μας γαμανε τέλεια οι Αλβανοί και είναι κρίμα να υπάρχουν ταμπού για αυτό το θέμα . Μακάρι σε λιγο καιρό να είναι τελείως αποδεκτή μια τετοια σχέση και γιατί όχι να γίνει και ο κανόνας . Και άσε τους στενόμυαλους και τους πατριώτες να λένε ότι θελουν . Συνεχήσε έτσι

      Διαγραφή
    2. Και ποιος σου είπε ότι δεν είναι; ;) Όλες μου οι φίλες συμμερίζονται τις προτιμήσεις μου! Χαχαχαχα ο μπαμπάς της κολλητής μου είναι κάπως έτσι περήφανος πατριώτης και η κόρη του παρτουζώνεται μαζί μου με αλβανούς και ρουφάει την μια πούτσα πίσω απ την άλλη! Πολύ πλάκα έχουν αυτα! Μαρινάκι <3

      Διαγραφή
  24. ετσι ειναι οι αλβανοι εχουν μπει κανονικα στα σπιτια μας. εχω φιλο αλβανο που 3 χρονια εχει αναλαβει το σπιτικο του γειτονα, ελιες κηπους κ.α. το αφεντικο του μεγαλο σε ηλικια, η γυναικα του γυρω στα 60 με μια κορη στα 37 κι ενα γιο στα 26. η γυναικα κυρια με τα ολα της και πρωην καθηγητρια. τωρα 2 χρονια ο αλβανος ξεσκιζει τη γυναικα και ο γιος το γνωριζει. μαλιστα πολλες φορες κοιμουνται μαζι, ετσι φυσικα λεει αυτος. πριν λιγους μηνες η κορη (απαντρευτη) τον πηρε για δουλειες σπιτι της για διημερο κι ενω ξεροντας τον εφαγε κι αυτη. ειναι τρελο αλλα συμβαινει, ο αλβανος τωρα πια τις γαμαει αναλλαξ, συν οτι εχει μια γκομενα πιτσιρικα. ειναι οι ατιμοι και δουλευταραδες και γαμιαδες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έτσι είναι.. πολύ γαμιάδες.. Συνέχισε να κάνεις παρέα μαζί σου να γαμήσεις και εσύ τίποτα χαχαχα :ρ Πωωω πολύ γουστάρω να διαβάζω τέτοια στόρυ.. Υπάρχει κανείς που ξέρει; Η άλλες κοπέλες που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους άραγε; Μαρινάκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια μέρα είχα φέρει έναν Αλβανό υδραυλικό στο σπίτι και τον έπιασα με την γυναίκα μου στο κρεβάτι μας. Στην αρχή επαθα σοκ αλλά μετά κατάλαβα ότι την ικανοποιεί καλύτερα από μενα. Τώρα η γυναίκα μου είναι 5 μηνών έγκυος από τον Αλβανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αααααχ αυτοί οι μάστορες και οι εργάτες τους! Όταν πρωτο ήρθα για σπουδές είπα να βάψω το σπίτι και σκάσαν μύτη 3 18άρηδες αλβανοί.. βγάζαν τις μπλούζες τους και βάφανε και εγώ κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα... περιττό να πω ότι από όλα τα μεροκάματα που τους πλήρωσε ο μπαμπάκας μου τουλάχιστον τα 2 τα δουλέψαν στο μουνάκι μου και στο κωλαράκι μου.. Μαρινάκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εμένα ο Αλβανος υδραυλικος με έκανε κερατά και σε λίγους μήνες θα μεγαλώνω αλβανάκι γιατί η γυναίκα μου γκαστρώθηκε μαζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μμμμ πολύ θα γούσταρα να είχα αδερφάκι αλβανό μεγαλώνοντας να με έκανε να βογκάω όλη μερα... Μαρινάκι <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πριν 2 βδομαδες ειχα κατεβει για καφε μαζι με τον φιλο μου τον αλβανο σε γνωστη καφετερια της περιοχης. στα 3 τραπεζακια πιο μπροστα καθοταν η 60αρα γυναικα του αφεντικου του με 2 φιλες της. αυτος λοιπον χωρις να χασει ευκαιρια πηγε τους μιλησε λιγακι και αμεσως τα χαμογελα. μας κερασαν τα καφεδακια και συνεχεια γυριζαν και κοιταζαν τον αλβανο. μετα απο καμια ωρα ηρθε η αφεντικινα του και του ειπε να παει σπιτι της αφου αφησουν την μια φιλη της. αυτος μου προτεινε να παω μαζι του και οτι θα περασουμε καλα διοτι και οι 2 ηθελαν γαμησι. αν και ημουν ''τρακαρισμενος'' ακολουθησα γιατι ειχα τρελες καυλες. φτασαμε στο σπιτι και μας περιμεναν η 60αρα και η φιλη της. μετα απο κανα 10λεπτο κουβεντας η φιλη της χωρις καν ντροπη πηρε τον αλβανο στην κρεβατοκαμερα. η γυναικα εσκουζε απο τα γαμησια κι εγω εγω ειχα μεινει με την αλλη να ακουμε. απο οτι μου ειπε η αφεντικινα η φιλη της ειχε καιρο να ''φαει'', και φυσικα οι καυλες μας με το να ακουμε ειχαν φτασει κοκκινο. ηρθε μου τον εβγαλε κι αρχισε να μου τον ντροπαρει ενω απο την αλλη μερια το κρεβατι ηταν ετοιμο να σπασει. σε καποια φαση με παραταει η 60αρα και παει μεσα, οπως μου ειπε ηθελε αλβανικο πουτσο. σηκωθηκα απο τον καναπε και πηγα να παρω ματι. αλλη φαση λεμε... ο αλβανος ειχε βαλει το στρωμα στο πατωμα, τα ποδια της αφεντικινας στους ωμους του και την εσκιζε με δυναμη ενω η φιλη της του χαϊδευε τα αρχιδια. οταν πηγα να τον ακουμπησω στη φιλη της δεν ηθελε, μονο το καυλι του αλβαναρα ηθελε κι αυτη. εμεινα να τον παιζω στο σκηνικο και αυτες να σκουζουν. στο τελος τις χυσαμε στα βυζια και στη μαπα. ο αλβανος μου ειπε οτι προσπαθησε να βαλει στο παιχνιδι κι εμενα αλλα αυτες δεν ηθελαν. δεν πειραζει ετσι κι αλλιως θα μου κανονισει κι αλλη φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα στην παρέα, με λένε Άκη 26χρ από επαρχία και δυστηχώς ή ευτηχώς έχω κι εγώ ανάλογη εμπειρία. Πάει ένας χρόνος που ο πατέρας έφερε ένα αλβανό(22χρ) για δουλειά στα χωράφια. Κλασικός αλβανάκος κοντούλης μαυρισμένος από τη δουλειά και γυμνασμένος. Τον πρώτο μήνα ήταν ήσυχος. Σιγά σιγά όσο περνούσε ο καιρός ξεθάρεψε άρχισε να μιλάει πιο πολύ και να συμπεριφέρετε λες και είναι όλα δικά του. Έτσι μιλούσαμε συχνά για διάφορα θέματα. Αρκετές φορές καθόμασταν στο δωματιάκι που του έχουμε, να μιλάμε για γκόμενες και διάφορες φάσεις. Με τον καιρό απόκτησε οικιότητα και κυκλοφορούσε ημίγυμνος με το μποξεράκι του. Αυτό που παρατηρούσα ήταν ότι δε ντρεπόταν καθόλου και το εργαλείο του ήταν μονίμως σε στύση. Χωρίς να καταλάβω το πότε και το γιατί ο αλβανός είχε το πάνω χέρι σε όλα. Ένα μεσημεράκι μόλις τελείωσε τη δουλειά, μου είπε να κάτσουμε να χαζέψουμε καμιά τσόντα. Το καυλί του ήταν έτοιμο να εκραγεί, είχε τεντώσει τόσο το σλιπάκι του που μπορούσα να το δω. Μου είπε να τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε, κόμπλαρα αλλά το έκανα. Αυτός γέλασε με το που είδε το πουλάκι μου και μου είπε ότι αν έχω καμιά γκομενίτσα θα μπορούσα να του την δώσω να την περιποιηθεί γιατί με το καυλάκι μου δύσκολο. Έτσι λοιπόν μου έδειξε το παπάρι του... Απίστευτο, 22εκ κανονικό πάχος και με γιαλιστερο κόκκινο κεφαλάκι. Τα σχόλια του χυδαία και κυρίως για τη μητέρα μου (53χρ), όπου μου έλεγε ότι γουστάρει και έχει καιρό να δει τέτοια πουτσάρα. Ήταν άξεστος και χυδαίος αλλά τα είχε καταφέρει. Κυκλοφορούσε με το μποξεράκι επιδεικτικά πάντα καυλωμένος μπροστά στη μάνα μου. Την καλούσε πολλές φορές στο δωμάτιο δήθεν ότι ήθελε κάτι κι αυτός με όποιο τρόπο μπορούσε της έδειχνε την καύλα του. Η μάνα μου κλασική ελληνίδα με κοιλίτσα, κρεμασμένα αλλά μεγάλα βυζάκια και με χοντρο κώλο. Είχε το ίδιο σχέδιο όπως με εμένα, ή μανα μου όλο και πιο συχνα πήγενε στο δωματιάκι μέχρι που ξεκίνησαν να βλέπουν τσόντες. Η στιγμή που η μάνα μου αντίκρισε του καυλί του δεν άργησε να έρθει. Στην άρχη ήταν τρυφερός και γλυκός, την είχε πείσει να του πέρνει τσιμπούκια και να τον παίζει. Με όλα αυτά να συμβαίνουν με έβαλε κι εμένα στο παιχνίδι, να με κρύβει και μετά να φέρνει τη μάνα μου και να την γαμάει. Δεν ξέρω τι είχα πάθει αλλά μου άρεσε. Τώρα απλά είναι ο γαμιάς του σπιτιού. Έχει σκληρό καυλί και μ' αρέσει, αράζω με τις ώρες και του το τσιμπουκώνω, του το μαλάσω μέχρι να χύνει. Δεν φτάνει αυτό φυσικά, το μουνί και ο κώλος της μάνας είναι τα υπόλοιπα που περιποιείτε. Αυτό που του αρέσει είναι να χύνει στη μούνα της μέσα και να την βρίζει. Αυτά τα ολίγα για να ξέρετε τί γίνετε και με ποιούς έχουμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα έπεισε τον πατέρα μου να του αγοράσει καινούριο κρεβάτι, γιατί το παλιό ήταν μονό και δεν βόλευε στον ύπνο. Τώρα έχουμε διπλό κρεβάτι και περνάω αρκετές νύχτες δίπλα του. Μου έχει ζητήσει να με γαμήσει από τον κώλο αλλά διστάζω. Μερικές φορές νιώθω άβολα με τις ιδέες του. Θέλει να με ανοίξει ώστε στο μέλλον να μας πάρει μαζί με τη μάνα μου. Όσες φορές τον γλύφω και σκέφτεται αυτό δεν του πέφτει με τίποτα. Έχει τύχει να χύσει δύο φορές απανωτά και το καυλί του να είναι το ίδιο στητό και σκληρό. Το ίδιο συνέβενε τις πρώτες φορές που γαμούσε την μάνα μου, την έχυνε δύο φορές μέσα της και την τρίτη στα βυζόμπαλα ή στο στόμα. Ακόμα κρατιέμαι, αν και είμαι περίεργος να δω αν και πότε θα τα καταφέρει. Άκης.

      Διαγραφή
    2. Φέρτου καμια αδερφή η ξαδέρφη αν έχεις, μόλις δει νεανικό μουνί να δεις φάσεις να γουστάρεις!

      Διαγραφή
    3. Είχε τύχει να γνωρίσει τρεις φίλες μου συνομήλικες αλλά δε τους έκανε εντύπωση, τον θεώρησαν απότομο και αγενή. Αυτός τότε μου έλεγε ότι τον κοιτούσαν και γούσταραν κάτι που δεν ισχύει. Αδερφή ευτυχώς δεν έχω γιατί σίγουρα θα την είχε γαστρώσει. Τώρα με ξαδέρφες δεν ξέρω και πως θα γίνει φάση: Λίγο δύσκολο. Άκης.

      Διαγραφή
    4. Τελευταία του έχει γίνει έμμονη ιδέα στο να με στύσει στα τέσσερα μαζί με τη μαμά μου. Δεν ξέρω πως θα τον κάνω να ξεκολλήσει αλλιώς βλέπω να μας ξευτηλίζει. Και σα σενάριο να το σκεφτώ δε καταλαβαίνω πως θα γίνει. Πως θα μπορέσει να πείσει την μάνα μου να κάνει κάτι τέτοιο; Άκης.

      Διαγραφή
    5. πως νιώθεις που σου ξεσκίζει τη μάνα και σε ξευτιλιζει? Αστο να γαμησει και το κωλομουνο σου να σου πει ποιανης είναι στενότερο

      Διαγραφή
    6. Είναι ωραία φάση!!! Του αξίζει γιατί είναι εργατικός κι έχει μια ωραία νόστιμη πούτσα! Εννοείτε ότι εξακολουθώ να μου αρέσουν οι γυναίκες, απλά αυτή η φάση έτυχε και συμβαίνει στο σπίτι μου. Έχω αρκετά σκηνικά να σας λέω αλλά θα βαρεθείτε. Άκης.

      Διαγραφή
  32. Αληθινές ιστορίες θέλουμε μην φοβάστε ανώνυμα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σαν παθων κι εγω και ψαχνοντας λυση, επεσα εδω πανω. παντρεμενος 22 χρονια με 4 παιδια. μια χαρα ολα μεχρι πριν ενα μηνα. η γυναικα μου με κερατωνε με αλβανο και δεν εφτανε αυτο, μας παρατησε κιολας. απλα μια μερα μαζεψε τα πραγματα της και πηγε να ζησει με τον αλβαναρα σε ενα χαμοσπιτο που του εχει ο αφεντικος του. θελω να πιστευω να το μετανιωσει πικρα και να γυρισει παρακαλεστη, αλλα πλεον ειναι αργα. σα τη σκυλα θα κοιματε στο αλβανοσπιτο. τελικα αυτο της αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε επιδι Έχω εμπειρία με αλβανούς το σεξ που μας κάνουν εμάς τις ελληνίδες σε κυριεύει εθιζεσε και δν γυρνάς ποτέ μόνο αλβανό θα θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den exw paei pote me alvano, to psaxna omws giati ekei pou metakomisa einai polloi kai psaxnontas epesa se ayto to blog.. ola auta ta sxolia me kavlonoun para poly... den kserw ti na kanw.. merikoi apo autous einai poly manaria...

      Διαγραφή
    2. na pas koukla mou . na pas kai na goustareis , oso periergo kai na sou fainetai auta pou diabazeis edw mono uperboles den einai . perimenoume thn empeiria sou

      Διαγραφή
    3. Μην πας με Αλβανο. Θα σε κολλήσει τίποτα άσε που μπορεί να σου ξαφρισει και κανένα κόσμημα. Αν σε φάει τόσο πολύ η αγαμια πες του να βάλει ολόσωμο προφυλακτικο και εσύ άσε δαχτυλίδια και βραχιόλια στο σπίτι.

      Διαγραφή
  35. Να πας για να καταλάβεις σαν ελληνίδα ποιοι κάνουν πραγματικό κουμάντο ακόμα και στο κρεβάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. les? egrapses pio panw oti ethizese kai oti den gyrnas pote.. mporeis na gineis pio safeis? Ti einai toso kalo dld?

      Διαγραφή
    2. Δεν ξαναγυρνας πότε γιατί σου κολλάνε τόσες αρρώστιες που και να θες να ξαναγυρίσεις λίγο δύσκολο.

      Διαγραφή
    3. Εθιζεσαι σου ξυπνάει αναμνήσεις τότε που πολέμησαν εναντίον της Ελλάδας το 40 και εσύ μια ελληνίδα το 2000 κάθεσαι και σε ξεσκίζει στην κυριολεξία ένας αλβανός που έχει ποιο μεγάλο πουλί και ποιο χοντρό από δικούς μας αλλά και έχουν τέτοιο στυλ στο σεξ που όσες τσόντες και να δεις εκτός από αλβανικές δεν θα το δεις πουθενά στυλ και ομιλία αλβανική είναι το κλειδί να εθιστεί μια ελληνίδα από έναν αλβανό

      Διαγραφή
    4. Είμαι η Δήμητρα 22 χρονών. Ήμουν περήφανη πατριωτισσα μέχρι που έκανα σεξ στα 18 μου με Αλβανο. Δεν θα ξεχάσω ότι φορούσα μπλούζα της εθνικής Ελλάδας και ο Αλβανός με είχε χυσει πάνω στη σημαία. Στην αρχή τα έχασα αλλά μέσα μου ένιωσα τόση καυλα που δεν περιγράφεται...

      Διαγραφή
  36. Antonia otan les omilia alvaniki? Ti ennoeis dld? Dimitra auto pou egrapses mou kavlose to mialo.. Exeis na mirasteis kamia alli kauti empeiria? Proxthes mou thn epese enas alla den ekana kati..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ήμουν πολύ φανατική πατριωτισσα. Συνήθως φορούσα μπλούζα με την σημαία και έβγαινα έξω. Πριν 4 χρόνια γνωρίστηκα με έναν εθνικιστή Αλβανό στη Θεσσαλονίκη και μετά από κουβέντα μου είπε θες να δεις πως γαμανε οι Αλβανοί? Εγώ εντυπωσιαστηκα από το θάρρος του αλλά ενέδωσα. Φορούσα μπλούζα της εθνικής Ελλάδας και μου ζητούσε να τη φοράω όσο κάναμε σεξ. Λίγο πριν τελειώσει έβγαλε την πουτσα του από μέσα μου και τελείωσε πάνω στη σημαία που είχε η μπλούζα. Εγώ δεν έβγαλα αχνά αλλά καυλωσα τόσο απίστευτα που πήρα την μπλούζα και τα εγλειφα από εκεί πάνω. Η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου και ας ήμουν πατριωτισσα... Δήμητρα, 22

      Διαγραφή
    2. Na ypotheso den eisai pia perifani patriotissa e? :p Kai meta? Ksana ekanes mazi tou? Me allous? Einai alitheia toso viaioi?

      Διαγραφή
  37. Ναι πολύ πατριωτισσα τι να σου πω... μου έχει αλλάξει χρώμα στη σημαία από τα χυσια του. Και εγώ καυλωνα απίστευτα όχι μόνο αυτός σε σημείο που να του το ζητουσα να μου το κάνει κάθε μέρα. Ντρέπομαι αλλά του το ζητούσα. Δήμητρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. akougete kaavlaaa!! twra ti? Den briskeste pia?

      Διαγραφή
    2. Όχι πήγε Αλβανία. Έχω άλλους Αλβανούς να μου το κάνουν όμως...Μόνο να μην το μάθει ο μπαμπάς μου ο εθνικιστής χαχα...

      Διαγραφή
    3. kalh fash.. ethnikistis e? hahaha fere mia mera pou tha leipei enan sto spiti na se pidiksei sto krebati ekei poy koimatai kai pes tou na xysei sto maksilari tou

      Διαγραφή
    4. Το έχω κάνει με τις σημαίες του όταν είχα φέρει τον Αλβανό στο σπίτι και αυτός ήταν διακοπές. Απερίγραπτη εμπειρία...

      Διαγραφή
    5. Fantazomai... pwpw twra thelw kai egw na to kanw.. ;)

      Διαγραφή
  38. To paizes kai patriotisa poutana alla molis se anelave o patriotis mou katalaves thn thesh sou... oles oi ellinides tetoies poutanes eiste.. mhn ntrepese apla katalaves ti pragmatika eisai kai to goustareis.. Oso gia to koureli poy exete gia shmea mono gi auto aksizi na skoupizoume tous kolous mas kai na to xunoume.. Mia zoh psolarades aetoi tha sas gamane.. Ervin 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έτσι Αλβαναρα μου βρισε με την πουτανα την ελληνιδα αυτό αξίζω...όλες οι ελληνιδες θα καταλάβουμε αργά ή γρήγορα ότι μόνο με Αλβανούς θα πρέπει να γαμιομαστε. Θα έρθει η ώρα που θα παρατήσουμε τους βλακες τους ελληνες για να υποταχθουμε στους Αλβανούς γαμιαδες. Χυστε την σημαία μας σκουπίστε τους κωλους σας πάνω της ξεφτίλιστε την όσο μπορείτε. Αυτή η χώρα σας ανήκει. Ζήτω η μεγάλη Αλβανία! Δήμητρα 22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti na tous parathsete? Aytoi sas parathsan protoi. An erxotan ellinas sthn Albania kai thn epefte se Albanida opos emeis se sas de tha gurnouse piso.. Emeis erxomaste edo kai kanoume oti goustaroume.. Hsouna kai patriotisa xaxaxaxaxaxaxa. Ena mpourdelo einai h xora sou gemato poutanes. Kai oi "antres" kai autoi poutanes einai pou trone albanikh psolh.. Kanonika opos feromaste tha eprepe na mas petaksoun sthn thalassa alla autoi sthnoun kolo san kales poustares xaxaxaxaxa ti na kaneis kai esy? San gynaika thes gamia.. pali kala na les pou emathes apo mikri pioi gamane edo pera kai paratises tous florous gia tous alithinous antres.. Siga siga oles poutanes mas tha eiste kai se liga xronia oles albanakia tha gennate Ervin 27

      Διαγραφή
    2. Αυτοι ειστε γαμιαδες μας!!! Εγω ειμαι μια πουσταρα που ξεσκιζομαι στην πρωτη ευκαιρια με αλβαναραδες γιατι απλα ειστε οι καλυτεροι και οι αφεντες μας! Και η αδερφη μου το ιδιο κανει, και το ξερει οτι και εγω σαν και αυτη τρωω αλβανικες ψωλες με λατρεια! Οπως ακριβως το ειπες! Ενα μπουρδελο γεματο πουτανες ειναι η χωρα αυτη!!

      Διαγραφή
    3. Ti petagese re poustara gamw to mouni pou se petage? De blepeis oti milaw me to mounaki thn Dhmhtra? Ego gamao mono mounia ellhnika pane allou na zitianipseis poutsa kseftilismeni poustara. Ervin 27

      Διαγραφή
    4. Pou eisai re patriotisa? Glyfeis albanika xysia ap thn shmaia tou mpampa? xaxaxaxa Ervin 27

      Διαγραφή
    5. Αχχχ πόσο καυλωνει το μουνακι μου όταν οι Αλβανοί μου βρίζουν την χώρα... Δήμητρα.

      Διαγραφή
    6. Stile mou mail sto ervin27@mail.com Dimitroula na sou po duo kouventes pou thelo

      Διαγραφή
    7. Στείλε μου στο Facebook στο λογαριασμό Ntina Saralakoudi γαμια μου.

      Διαγραφή
  40. Όλες οι ελληνίδες κρυφά η φανερά θέλουμε πουτσα από αλβανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oi pio poles krufa thn trwte thn albanikh poutsa den pirazei omos. Oloi oi albanoi metaksu mas suzhtame kai kseroume poies ton exete faei. Se liga xronakia oles fanera tha ton trote opos sas aksizei. Ervin 27

      Διαγραφή
  41. αν θελετε να γαμηθειτε καλα να πατε κρητη, παντου συναντας ωραιους αλβανους. περυσι με την φιλη μου γνωρισαμε ενα πιτσιρικα αλβανο σερβιτορο. επιστροφη απο παραλια ειχε σχολασει και μας κερασε ποτο σε μπαρακι της περιοχης. με τα πολλα καταληξαμε σε ενα αθλιο σπιτι και μας γαμουσε ολο το βραδυ. το χειμωνα τον ξαναεπισκεφθηκαμε και για τρεις μερες μας περιποιηθηκε μαζι με δυο φιλους του. ειμασταν σαν πουτανες. αλβανικα καυλια και χυσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti ennoeis san poutanes? Auto akribos eiste kai esu kai i fili sou. Poutanes tipota parapano. Olokliro taksidi leei kanane gia na proskunhsoun tis albanikes psolares xaxaxaxaxa Elpizo na sas kseftilisan opos sas aksizei Ervin 27

      Διαγραφή
  42. Ante na pernete seira oles oi elinides na mas peite poso poutanes eiste.. Ervin 27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εσυ Ervin γαμας καθολου ή μονο λογια; οι δυο φιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kati poutanes ellinides sas ke sas kai ths exo poutsa kai sfaliara Ervin27

      Διαγραφή
    2. Καλά κατουρα και λίγο παλιομαλακα ψευταρα κωλοαλβανε. Γαμω την Αλβανία σου.

      Διαγραφή
    3. xaxaxaxaxa gia gelia eiste gamo thn ellada sas florakia Ervin 27

      Διαγραφή
    4. Για γέλια είναι η πουτανα η Αλβανία που σας ξερναγε. Τράβα σε κανένα χωράφι 6 πήγε η ώρα κωλοαλβανε. Γαμω την Αλβανία σας την κωλοχωρα.

      Διαγραφή
    5. Poia apo tis 2 files eisai? Auti roufage albaniko kauli h auth pou epine albaniko sperma? xaxaxaxaxaxa Ervin 27

      Διαγραφή
    6. Ρε καριολη Έλληνας είμαι στην ηλικία σου αντε και γαμω την Αλβανία σου.

      Διαγραφή
    7. Ti na gamhseis re florako? Diabase pio pano na deis pioi gamane xaxaxaxa manes kores aderfes oles poutanes mas einai.. Oso gia sas i misoi eiste poustares pou sas gamame kai sas i eiste mikropsolides kai floroi opote sas dernoume xaxaxaxa ti na klaseis re malakismeno ante traba bara kamia malakia gia thn mounara pou se exei gia filo kai tin gamaei albanos xaxaxaxa Ervin

      Διαγραφή
    8. Η γκομενα μου ούτε να σας φτυσει δεν σας έχει εσάς τους βρωμιαρηδες τους σκατοαλβανους παλιομαλακα. Έχω δείρει 100 από την φάρα σας που πήγαν να το παίξουν μάγκες και κατέληξαν στο νοσοκομείο μαλακα. Όσο για το ποιος γαμαει ρώτα τις Αλβανιδες που για 5 ευρώ παίρνουν πιπες από τους Έλληνες. Γαμω την Αλβανία σου μαλακα πειναλα.

      Διαγραφή
    9. Kati mpastardia sa ke sena ta spao sto ksulo kai tous gamao tis gkomenes kai tis manes.. Ti na diris re xalba? Traba paikse tipota ston ypologisti su kai ase tis mapes kai ta mounia s autous pou kseroun ti na kanoun gamo thn ellada sou florako.. Ervin

      Διαγραφή
    10. Αντε ρε καριολη σκατομαλακα κωλοαλβανε που θα πιάσεις στο στόμα σου την Ελλάδα. Που σας δώσαμε ψωμί αντί να σας πνιγουμε όπως έκαναν οι Ιταλοί και να είστε στις ουρές για μισό κομμάτι μουχλιασμενο ψωμί όπως σας έκανε ο Χότζα. Ποιες γκομενες γαμας ρε ηλιθιε γαμω την μάνα σου τίποτα χοντρά μπάζα που οι Έλληνες ούτε να τα φτυσουμε δεν θέλουμε. Σε μαγαζιά με υπολογιστές την βγάζουν οι τηγανοκεφαλοι κακασχημοι συμπατριώτες σου και την παίζουν όλη μέρα. Που θα μου πεις ότι γαματε κιόλας σκάτοπειναλες γαμω την Αλβανία σας.

      Διαγραφή
    11. Φίλε μην βρίζεις γιατί και εγώ τα ίδια ελεγα με σενα μέχρι που η γυναίκα μου με κερατωσε με Αλβανο. Και εκεί που πήγαινα να το ξεπεράσω έμαθα στο καπάκι ότι και η αδερφή μου με Αλβανούς τραβιέται. Μπορεί να μην μας αρέσει αλλά μας έχουν ξεφτιλισει... Γρηγόρης, Θεσσαλονίκη.

      Διαγραφή
    12. Dikio exeis eprepe na mas eixate petaksi sti thalasa emeis auto tha kaname se kathe mpastardo ellina alla eseis eiste skatofloroi pou mono na milate kserete.. Anti na mas pniksete sti thalassa irthame kai pniksame tis ellinides sto albaniko sperma xaxaxaxa mpaza kai xontres? oxi blaka tis munares p blepeis ekso kai eise kotoula na plhsiaseis autes gamame giati emeis de masame kai xonomaste san antres.. autes tis munares ksepatonoume kai tis petame xaxaxaxa alla ok kapoia stigmi tha ksupnisis kai tha deis oti olh h ellada pnigmeni sto albaniko xusi einai Ervin

      Διαγραφή
    13. Δυστυχώς ο Ερβιν έχει δίκιο. Με λένε Νάσο κ είμαι από Λαμία. Η γυναίκα μου είναι 40 η κόρη μου 18 και οι δύο πηγαίνουν με Αλβανούς. Η κόρη μου κάνει ότι κάνει φανερά η γυναίκα μου όμως κρυφά με κερατώνει με έναν Αλβανό υδραυλικό που μένει στην ίδια πολυκατοικία με μας. Η ξεφτίλα μου δεν περιγράφεται...

      Διαγραφή
    14. Βαλε τον υδραυλικο σπιτι σου, εσυ καναπε και οι γυναικες σου στο κρεβατι

      Διαγραφή
    15. Η κόρη μου τον φέρνει ήδη στο σπίτι. Πολλές φορές αργά το βράδυ ακούγονται τα αγκομαχητα της μέχρι την κρεβατοκαμαρα μου και εγώ κάνω ότι κοιμάμαι. Ξεφτίλας πατέρας εχω καταντησει. Δεν έχει σταματημό αυτη η ντροπή στο δρόμο με κοροιδεύουν γι αυτά που γινονται στο ίδιο μου το σπίτι. Νάσος.

      Διαγραφή
    16. Νασο στειλε φιλε στο fb... Alexandros Noniakis

      Διαγραφή
    17. Ama eisastan antres me arxidia tha ths patousate 2 mpatsa tis poutanes kai de tha ths afinate na bgoun apo to spiti kai eseis oi floroi klegeste sto internet.. Nasouli na ksereis pos kai mazi tis exoun parei oi aderfoi mou tis poutanes sou.. Ervin

      Διαγραφή
  44. Δεν είναι μόνο η κόρη σου με αλβανό όλες οι ελληνίδες θέλουμε αλβανό από μικρές 14 πάμε με αλβανούς επιδι είναι ποιο μαγκακια και το ωραίο είναι αφού μας πηδήξουν μετά πάμε και το λένε σε όλους τους αλβανούς που ξερουνε μπαμπάδες θείους ξαδέλφια το κατόρθωμα τους και αυτό είναι πολύ καυλοτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Goustarete gt meta erxomaste kai alloi kai sas pidame.. tora pou imoun diakopes liges meres etsi ksemouniasa 3 psoles.. tis eixan parei aderfoi mou kai fusika ta legame kai gelousame kai meta tis kseskisa kai ego.. Ervin

      Διαγραφή
    2. Θέλω να μου γαμησει την γυναίκα και την κόρη Αλβανός και εγώ να βλέπω.

      Διαγραφή
  45. Oi duo oi files apo pano pou eksafanistikan? Ervin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ervin το καλοκαιρι πεφτει πολυ γαμησι... ολοι γαμανε φιλε.
      Alexandros Χανια.

      Διαγραφή
  46. Η γυναίκα μου είναι 40 και η κόρη μου 18. Κανένας Αλβανός η Έλληνας να τις γαμησει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αλβανό θα ψάχνεις φίλε και βρες ευκαιρία να συναναστρέφονται με αλβανούς τα κορίτσια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τους βρω ρε μαλακα και εσύ τους Αλβανούς? Από εδώ πέρα μέσα κανένας Αλβανός ακούει? Να μου γαμησει γυναίκα και κόρη? Nasos Harisiadis λέγομαι στο Facebook.

      Διαγραφή
  48. Ο Νασος παει για ελληνικη πουτσαρα... Τη δικια μου!!! Λιγο υπομονη και θα σου γλεντησω την οικογενεια. Ειδες τι σε περιμενει... Alexandros Noniakis στειλτε facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσεχε μην σκισεις κανα καλσον αντρακλα . αννα

      Διαγραφή
    2. o ksaderfos mu ine 12 kai exi megaliteri putsa apo esena palio malaka pustara pu mu stelnis tin putsa su gamo to spiti su, ervin

      Διαγραφή
  49. Γεμισαμε μπλαμπλαδες και κομπεξικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Άλλο ένα καλοκαίρι τέλειο με αλβανό στην παραλία πέρασε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγώ έχω ένα μήνα που ανακάλυψα ότι η γυναίκα μου με κερατώνει με τον Αλβανό που μας καθαρίζει τον κήπο. Αυτή είναι 29 και ο Αλβανός 32.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είδα μηνύματα στο κινητό της. Κάθε μέρα όταν ήμουν στη δουλειά τον έφερνε σπίτι και πηδιοταν στην κρεβατοκομαρα μας. Έχω βρει και μποξερακια που δεν είναι δικά μου στο δωμάτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειδες δλδ να την γαμαει; Και τι εκανες;

      Διαγραφή
    2. Στο κινητό της είχε βίντεο που την γαμουσε ο Αλβανός στο κρεβάτι μας. Η τσουλαρα γαμιοταν ούρλιαζε και τραβούσε και βίντεο. Ο Αλβανός την έβριζε όσο την γαμουσε.

      Διαγραφή
    3. Τι της ελεγε; Και εσυ τι εκανες;

      Διαγραφή
    4. Πολλά της έλεγε. Της φώναζε γουστάρεις πουτανα ελληνιδα που ο άντρας σου δουλεύει και ο Αλβανός σου σκίζει το μουνι? Και αυτή έλεγε ναι γαμα με και άσε το μαλακα να δουλεύει. Τον παρακαλούσε να την χυσει μέσα της ρε συ. Έπαθα πλάκα.

      Διαγραφή
    5. Ετσι κανουν οι βρωμιαρες. Πρεπει να τις ριχνεις συνεχεια πουτσα και ξυλο αλλιως τα βρισκουν αλλου οι αχαριστες. Της το ειπες; Τι εγινε μετα;

      Διαγραφή
    6. Όχι δεν της το είπα βέβαια. Αυτή σίγουρα συνεχίζει να με κερατώνει με τον Αλβανο. Δεν ξέρω και πως να της το φέρω.

      Διαγραφή
  53. Φίλε δεν έχεις πολλές επιλογές. Η θα την αφήσεις να σε κερατωνει με τον αλβαναρα η θα την χωρίσεις και θα πληρώνεις διατροφές για να καβαλάει αλβανικες ψωλαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ήδη την πληρώνω και καβαλάει αλβανικες ψωλες φίλε

      Διαγραφή
  54. Φίλε μπράβο. Είσαι πολύ τυχερός που η γυναίκα σου σου ρίχνει κέρατο με Αλβανούς. Θέλω και εγώ να δω την δικιά μου γυναίκα να πηδιεται με Αλβαναραδες και να με κοροϊδεύει πίσω από την πλάτη μου. Δεν ξέρω όμως πως να της το φέρω και να την κάνω να με κερατώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απλό βάλε Αλβανούς να την φλερτάρουν . Εμένα η δικιά μου έτσι αρχισε να με κερατωνει . Αλλά πρόσεχε γιατί μετά δύσκολο να ξαναγυρισει σε σένα

      Διαγραφή
    2. Η δικιά σου σε κερατώνει με Αλβανούς? Για πες

      Διαγραφή
  55. Είμαι η Τζίνα από Θεσσαλονίκη 27 χρονών και έχω κάνει ηδη 2 εκτρωσεις επειδή με γκαστρωσαν Έλληνες. Τώρα τα έχω με Αλβανο αλλά εάν με γκαστρωσει θα ήθελα πολύ να το κρατήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικο σου είναι το σώμα Τζίνα μου .έχεις το δικαίωμα να το κάνεις ότι θέλεις . Μην ακούς κανέναν και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου . Και η γυναίκα μου είχε ρίξει το παιδί μας . Ειναι δικαιωμα σας .

      Διαγραφή
    2. Είμαι πολύ περήφανη για τις εκτρωσεις μου. Θα έκανα άλλες τόσες αν χρειαζόταν. Αλλά αν το παιδια ήταν του Αλβανού που με πηδαει τώρα δεν θα τις έκανα. Τζίνα.

      Διαγραφή
    3. Γιατί έτσι Τζίνα; Ανέπτυξε αυτό που λες

      Διαγραφή
    4. Γιατί μου αρέσει η ιδέα να γενναω αλβανακια και να αναπαράγεται η φυλή τους μέσα από μένα.

      Διαγραφή
    5. Γιατί συγκεκριμένα αλβανούς;

      Διαγραφή
    6. Γιατί είναι πολύ πιο άντρες από τους υπόλοιπους και με ερεθιζουν απίστευτα. Τζίνα.

      Διαγραφή
    7. Πως γαμανε διαφορετικα δλδ;

      Διαγραφή
    8. Σαν άντρες όχι σαν φλώροι.

      Διαγραφή
  56. ναι αλλα λες οτι σε γκαστρωσαν ελληνες 2 φορες. για να σε γκαστρωσαν σε γαμησαν. γιατι αλλαξε ετσι αυτο; πες μας την ιστορια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απλά με πρωτογαμησε Αλβανός στα 26 και άλλαξε την ζωή μου. Ήταν άντρας όχι φλωρακι. Για αυτό ήθελα να σκοτώσω τα σπέρματα των Ελλήνων που γαμηθηκα αλλά το σπέρμα του Αλβανου θα το σεβαστώ. Τζίνα.

      Διαγραφή
    2. Ντινα γουσταρες που έριξες τα παιδιά του Έλληνα?

      Διαγραφή
    3. Τζίνα με λένε. Ναι γούσταρα. Είμαι πολύ μεγάλη πουτανα και ξεφτιλισμενη έτσι δεν είναι?

      Διαγραφή
    4. Είσαι πολύ ανώμαλη σκροφα.

      Διαγραφή
    5. Γυναίκες σαν κι εσένα θέλουν πολύ φτύσιμο και ξύλο Τζινα

      Διαγραφή
    6. Στο μουνι μου αν σας αρέσω η όχι. Τζίνα.

      Διαγραφή
    7. Δηλαδή είσαι γυναίκα που έριξε τα παιδιά της για να γαμιεται με Αλβανούς? Αν σε βρω στο δρόμο θα σε αφήσω ανάπηρη. Σφάξιμο θέλουν τέτοιες καριολες σαν κι εσένα.

      Διαγραφή
  57. Καλημέρα. Διάβασα την ιστορία της Τζίνας και με άγγιξε. Είμαι η Έφη 34 χρονών παντρεμένη με Έλληνα και είμαι εγγυος 3 μηνών μαζί του. Πριν 1 μηνα γνώρισα έναν Αλβανο και διατηρώ εξωσυζυγικη σχέση μαζί του. Σκέφτομαι να παρατήσω τον άντρα μου και να πάω με τον Αλβανο αλλά αυτός δεν θέλει το παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εφη στειλε να τα πουμε... Alexandros Noniakis στο fb

      Διαγραφή
    2. Έφη Λαγκαδη λεγομαι στο Facebook .

      Διαγραφή
    3. Καλε μην εισαι χαζη! Μεινει με τον αντρουλι σου να του τα τρως και συνεχιζε να μπουκωνεσε στην αλβανικη ψωλαρα! Κι αμα σε γκαστρωσει ο αλβανος σιγαα το φορτωνεις στον μαλακα σου !

      Διαγραφή
    4. Μα είμαι ήδη 3 μηνών γκαστρωμενη με τον άντρα μου..

      Διαγραφή
  58. Είμαι η Αντωνία 20 ετών από το Γυμνάσιο κιόλας μια ελληνίδα γουστάρει αλβανούς πλέον εχουνε γίνει καθημερινότητα και βγάζεις τρέλα γούστα μαζί τους όπως και αυτοί με εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mpravo sou pou apla koitas na pernas kala kai den se noiazei apo pou einai .exeis fb ?

      Διαγραφή
  59. Είμαι η Ζηνα 32 χρονών παντρεμένη με Έλληνα. Είμαι έγκυος 5 μηνών το παιδί είναι του Έλληνα αλλά τα έχω κρυφά με έναν Αλβανο. Ο Αλβανός κάνει άγριο σεξ άλλα δεν επιτρέπεται αυτό στην περίπτωση μου γιατί είμαι φουσκωμένη και υπάρχει κίνδυνος. Του λέω να μην είναι τόσο άγριος αλλά αυτός δεν ακούει.δεν θέλω να τον χάσω όμως. Τι πρέπει να κάνω? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή