Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Το στρατόπεδο των οργίων Μέρος Γ

Στις δύο τα ξημερώματα με σήκωσε :
- Εμπρός κοπρίτη σήκω. Θα σε πάω μια βόλτα.
- Πού;
- Συνηθίζεται την πρώτη μέρα που έρχεται ο νεοσύλλεκτος να του κάνουμε μια βόλτα για να γνωρίσει το στρατόπεδο. Γδύσου . Δεν θα χρειαστούν τα ρούχα σου εκεί που θα σε πάω.

Ο πρώτος σταθμός ήταν η σκοπιά των αποθηκών. Εκεί φυλούσε ένα στρατιώτης.
- Έφερες το δουλάκι σου Θοδωρή;
- Ναι. Του κάνω μια βόλτα να γνωρίσει το στρατόπεδο.
O στρατιώτης που ήταν ψηλός γύρω στα 1,85 , σωστό γομάρι , με πλησίασε άναψε τον φακό του και περιεργάστηκε το γυμνό κορμί μου.
- Καλως όρισες κοπρίτη , μου είπε. Ξέρεις χαίρομαι που ήλθες γιατί ο Θοδωρής δεν είχε ως τώρα ποιόν να γαμήσει και γαμούσε τα δικά μας δουλάκια. Καιρός να μας το ξεπληρώσει. Θα φας λοιπόν από όλους μας πούτσο, για να πατσίσει το αφεντικό σου , τα γαμήσια που του χαρίσαμε.
- Σταύρο, καλύτερα μην του γαμήσεις ακόμη τον κώλο . Ο δόκιμος τον παλούκωσε άσχημα το πρωί , και θα γεμίσει ο πούτσος σου αίματα.
- Ναι , όμως ένα τσιμπουκάκι θα μου πάρει έτσι για την γνωριμία, είπε και έφερε την ψωλή του στο στόμα μου.
Ποιος ξέρει πόσες μέρες είχε να την πλύνει και μύριζε απαίσια. Καταφέρνω να καταπιώ αυτό το βρώμικο κομμάτι κρέας. Το γομάρι φωνάζει από την καύλα σκληραίνει απίστευτα και τινάζει ξαφνικά ένα ποτάμι από απαίσια χύσια. Το φτύνω αμέσως και το ξαναφτύνω αλλά τότε ο Θοδωρής με πιάνει από το λαιμό και μου σπρώχνει το πρόσωπο στο χώμα.
- Αυτό μην το ξανακάνεις ποτέ. Δεν θα φτύσεις ποτέ ψωλοχύματα συναδέρφων γιατί θα σε στείλω στα τσιγκέλια ,κατάλαβες, κοπρίτη.. Εμπρός τώρα βγάλε τη μαλακισμένη τη γλώσσα σου και πάρε πίσω αυτά που έφτυσες
Ο Θόδωρος ήταν έξω φρενών και υπάκουσα. Έγλυψα το χώμα και κατάπια τα χύσια που είχα φτύσει.
- Πότε ρε σειρά θα τον «βαφτίσουμε»
- Αύριο τα μεσάνυχτα στην αποθήκη 3. Είσαι καλεσμένος.
Δυο πράγματα δεν είχα καταλάβει ως τώρα. Τι ήταν τα τσιγκέλια , και τι επρόκειτο να γίνει αύριο στην αποθήκη 3.
Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα μου λύθηκε έπειτα από μισή ώρα. Αφού ο Θοδωρής με είχε ήδη γυρίσει από όλες τις σκοπιές και είχα πάρει τσιμπούκι σε όλους τους σκοπούς με οδήγησε με μια σκοτεινή αποθήκη. Ανοιξε με ένα κλειδί που είχε στη τσέπη του και με έσπρωξε μέσα. Άκουσα ανάσες βαρυές και κατάλαβα ότι δεν ήμασταν μόνοι σε αυτή το βρωμοκάλυβο. Πράγματι σαν ο Θοδωρής άνοιξε τα φώτα είδε τρεις γυμνούς στρατιώτες κρεμασμένους από τις μασχάλες και στα πόδια τους στερεωμένα σακιά με πέτρες. Το κορμί τους ήταν τόσο τεντωμένο και έλεγες πως θα κοβόταν στα δύο ενώ το δέρμα τους ήταν γεμάτο πληγές από το μαστίγωμα. Ικέτευαν και οι τρείς τον Θοδωρή να τους λύσει. Όμως αυτός χαμογελούσε.
-Κοίτα κοπρίτη πως φωνάζουν . Έτσι θα φωνάζεις και συ αύριο μεθαύριο που θα πάρεις τη θέση τους. Γιατί να είσαι σίγουρος πως θα σε κρεμάσω και σένα με την πρώτη ανυπακοή σου.
Έπειτα άνοιξε ένα ντουλαπάκι και άρπαξε ένα τρίλουρο καμτσίκι. Το ένα μακρύτερο για να αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα τα άλλα δύο μικρότερα. Μια ταμπελίτσα στην άκρη του όριζε και τον αριθμό των κτυπημάτων για κάθε κρεμασμένο.
«13 ΜΑΣΤΙΓΩΜΑΤΑ »
Ο αφέντης έπιασε δουλειά . Έδωσε 13 γερές βουρδουλιές σε κάθε έναν.
Αφού τέλειωσε την δουλεία του μου έδειξε και ένα άλλο μαστίγιο που αποτελούταν από πέντε λουριά και στις άκρες του είχε μολυβένιες αιχμηρές απολήξεις. .
- Αυτό για να μαθαίνεις το χρησιμοποιούν μόνο οι δόκιμοι. Και δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των κτυπημάτων. Η μαστίγωση τελειώνει μόνο όταν το αίμα από την πλάτη του κρεμασμένου στάξει στο πάτωμα , είπε γελώντας . Αυτό έχει μεγαλύτερη πλάκα . Ετοιμαστείτε κοπρίτες. Σε λίγο θα έλθει ο δόκιμος να σας ξεσκίσει.
Και έπειτα γύρισε σε μένα.
- Αύριο να έλθεις να σφουγγαρίσεις τα αίματα, άκουσες. Μην το ξαναπώ.

Πέντε λεπτά πρίν από τα μεσάνυχτα με πήγε στην αποθήκη 3. Με έγδυσε και με έδεσε χειροπόδαρα. Εδώ θα γινόταν όπως μου είπε κάποια τελετή με την οποία θα με καλωσόριζαν., Σε λίγο μαζεύτηκαν στην αποθήκη καμιά δεκαριά στρατιώτες με τα δουλάκια τους. Όλοι με πλησίαζαν και με έφτυσαν . Γέμισε το κορμί μου φλέματα και σάλια. Και σε λίγο και χύσια αφού μερικοί καινούργιοι καλεσμένοι τράβηξαν μαλακία πάνω μου.
Πριν αρχίσει η τελετή, μου έδωσαν να φορέσω ένα βρεγμένο φανελάκι , που από την μυρουδιά κατάλαβα ότι είχαν ουρήσει πάνω του. Με έβαλαν έπειτα να ξαπλώσω ανάσκελα σε μια ξύλινη σκάλα και με έδεσαν τεντώνοντας το κορμί μου. Ύστερα έστησαν την σκάλα στον τοίχο και εγώ πια ήμουν δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσω μπροστά τους.
Η τελετή άρχισε όταν μπήκε μέσα στην αποθήκη ο Δόκιμος. Τότε όλοι οι δούλοι πέσανε μπρούμυτα στο πάτωμα με ανοιγμένα πόδια και χέρια και σύρθηκαν για να φιλήσουν τα πόδια του Δόκιμου. Ο Δόκιμος έκατσε σε μια καρέκλα και έδωσε το σύνθημα να αρχίσει η τελετή. Ο Θόδωρος τότε έβγαλε το χιτώνιο του και με πλησίασε γυμνός από τη μέση και πάνω, κρατώντας στα χέρια του ένα φαρδύ δερμάτινο μαστίγιο.
- Εμπρός στρατιώτη , κάνω τον δούλο σου να μας δείξει τι αξίζει.
Ο Θόδωρος με πλησίασε τότε και μου είπε κοφτά.
- Άκου κοπρίτη ,. Σε λίγο θα αρχίσω να σε μαστιγώνω. Και θα τελειώσω όταν τα κουρέλια που φοράς θα σχιστούν και θα ποτιστούν με το αίμα σου. Έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις όσο θες. Αν όμως λιποθυμήσεις , θα σε γαμήσω.
Ο αφέντης άρχισε να με μαστιγώνει . Τόσο δυνατά που τα πέντε λουριά του χώνονταν μέσα στις σάρκες μου. Στις πρώτες τριάντα το φανελάκι μου είχε κιόλας σχιστεί. Οι ρόγες των βυζιών μου έσκασαν και έτρεχαν αίμα. Οι καλεσμένοι αλάλαζαν, και μετρούσαν τις βουρδουλιές.
-40 !, 41 !, 42 !
Στις πενήντα με πλησίασε ο Θόδωρος ιδρωμένος άρπαξε το φανελάκι μου και το έσχισε. Πέταξε τα υπολείμματα στο πάτωμα. Ήθελαν όλοι να δούνε το σακατεμένο στήθος μου που ήταν πια κόκκινο από το αίμα. Κι ενώ είχε πει ότι κάπου εδώ θα τέλειωνε το μαστίγωμα, ο δόκιμος τον διέταξε να συνεχίσει.
Οι βουρδουλιές πια έπεφταν πάνω στις ανοιχτές πληγές μου. Ο τοίχος πιτσιλιόταν με στάλες αίμα, ενώ οι ματωμένες λουρίδες του μαστιγίου έπεφταν ακατάπαυστα πάνω μου. Μου όργωναν τα πλευρά , μου τσάκιζαν τα κόκαλα. Σίγουρα αν τα κατάφερνα να ζήσω, αυτό το μαστίγωμα θα άφηνε σημάδια που θα μου το θύμιζαν για όλη μου τη ζωή.
Όταν βαρέθηκαν σταμάτησαν να με μαστιγώνουν .
- Εμπρός σκλάβοι. Πλύνετε τον. Και οι δούλοι με έπλυναν με το λάστιχο έως ότου το αίμα σταμάτησε να κυλά και φαινόταν πια μόνο οι χαρακιές του μαστιγίου.
Έπειτα πλησίασαν δύο δούλοι με ψαλίδια και ξυράφια. Με κούρεψαν γουλί ενώ έπειτα άρχισαν να ξυρίζουν τις τρίχες του εφηβαίου μου καθώς και τις τρίχες της κωλοχαράδρας μου. Οι στρατιώτες (αφέντες ) έπιναν μπύρες. Ένας έτριβε τον πούτσο του στο καραφλό κεφάλι μου έως ότου έχυσε στο πρόσωπό μου.
Ήμουν πάντα δεμένος χειροπόδαρα στην ξύλινη σκάλα που όμως τώρα την είχαν ξαπλώσει στο πάτωμα. Ο δόκιμος έκανε νόημα να αρχίσει η δεύτερη φάση της τελετής. Μου έλυσαν τα πόδια, με ξεβράκωσαν και αφού σήκωσαν τα πόδια μου ψηλά τα τράβηξαν πάνω από το κεφάλι μου και τα έδεσαν . Ήμουν σε μια στάση εξευτελιστική. Ο κώλος μου ήταν εκτεθειμένος στα σαδιστικά βλέμματα των στρατιωτών, τουρλωμένος ψηλά. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ φόρεσε ένα γάντι και με πλησίασε. Άλειψε το δάκτυλό του με γράσο και μου το έχωσε στον κώλο, Μπαινόβγαζε το δάκτυλο για να τον ανοίξει.
- Χαλάρωσε μαλάκα. Μην σφίγγεις τον κώλο σου.
Ήδη είχε βάλει και το δεύτερο δάκτυλο και τα έβαζε βίαια μέσα στον πρωκτό μου . Αφού χαλάρωσα λίγο έβαλε και το τρίτο δάκτυλό του. Με γαμούσε με τα χέρια ένα με το άλλο χέρι του μου άνοιγε τα κωλομέρια. Κατάλαβε ότι δεν θα τέλειωνε εκεί. Τώρα τα δάκτυλά που με γαμούσαν ήταν τέσσερα. Πονούσα αφόρητα καθώς στριφογύριζε τα δάκτυλά του μέσα μου . Οι στρατιώτες πάνω μου γελούσαν και φτύνανε στην χαλαρωμένη κωλοτρυπίδα μου. Στη συνέχεια ο αφέντης έσφιξε τη γροθιά του και απότομα την έχωσε στην ανοικτή κωλοτρυπίδα μου . Τα μάτια μου γούρλωσαν . Τα πέντε δάκτυλα του Θοδωρή βρίσκονταν μέσα μου και ο κώλος μου είχε ξεχειλώσει.
Την ίδια στιγμή οι άλλοι στρατιώτες σκλάβοι έδεναν από το ταβάνι της αποθήκης μια μεταλλική σταυρωτή σωλήνα
- Έλα εδώ , με διέταξε ο ΑΦΕΝΤΗΣ.
Καθώς τον πλησίασα ο ΑΦΕΝΤΗΣ κατέβασε την σταυρωτή σωλήνα στο ύψος του κεφαλιού μου.
- Ξάπλωσε με την πλάτη κάτω .
Έκανα γρήγορα καθώς οι υπόλοιποι κρατώντας από ένα μαστίγιο στα χέρια με έδερναν στους γυμνούς μου ξυρισμένους γοφούς.
- Ξάπλωσε και σήκωσε τα μπούτια σου ! Διάπλατα ! Ακούς; Έλα μπράβο... είπα ξάπλωσε και ανοιχτά! Δεν είσαι πια παρθένος για να ντρέπεσαι. Μπρος λοιπόν !
Υπάκουσα. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ πήρε στα χέρια του τα πόδια μου και τα σήκωσε. Πέρασε στους αστραγάλους τους χαλκάδες που κρέμονταν από την σταυρωτή σωλήνα. Μετά έκανε το ίδιο και με τους καρπούς των χεριών μου. Ύστερα διέταξε τους άλλους σκλάβους να σηκώσουν τη σωλήνα ψηλά.
Βρέθηκα στον αέρα να κρέμομαι από τους αστραγάλους και τους καρπούς. Νόμιζα πως οι ώμοι μου και οι μηροί θα ξεκολούσαν από το βάρος του σώματός μου.
Έξω οι στρατιώτες είχαν ανάψει φωτιά και ψήνανε μπριτζόλες . Ο δόκιμος έδωσε την άδεια στον Θοδωρή να αρχίσει η επόμενη φάση του μαρτυρίου μου. Πήρε αυτός τότε μια λαβίδα, πλησίασε τη φωτιά και άρπαξε το πιο μεγάλο κάρβουνο που βρήκε. Οι στρατιώτες κάθισαν τριγύρω μου για να δούν το θέαμα. Το κάρβουνο ήταν κόκκινο.
- Ανοίξτε του τον κώλο!, πρόσταξε.
Δυό σκλάβοι που άρπαξαν τα κωλομέρια και μου τα άνοιξαν.Ο ΑΦΕΝΤΗΣ αγνόησε τα παρακάλια μου κι έχωσε το αναμένο κάρβουνο στην ορθάνοικτη κρεμασμένη κωλοτρυπίδα μου. Στριφογύριζε με την λαβίδα το κάρβουνο μέσα μου για να μου το χώσει καλύτερα. Το κάρβουνο καιγόταν αργά , τσουρουφλίζοντας τον σάρκα μου.
Έλεγα πως θα με καίγανε ζωντανό. Οι παλιοί στρατιώτες γελούσαν ερεθισμένοι από το θέαμα.
- Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι, ο κώλος του θα είναι πράγματι καυτός, είπε κάποιος.
Πέντε λεπτά διασκέδαζαν με το μαρτύριο μου. Η αποθήκη μύρισε καμένη σάρκα. Η θερμοκρασία ολοένα και ανέβαινε στον κώλο μου. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ πλησίασε και μου έλυσε τα χέρια. Βρέθηκα κρεμασμένος με τα πόδια ψηλά, Με υπεράνθρωπη προσπάθεια, άπλωσα τα χέρια μου κι έβγαλα με τα χέρια το μισοσβημένο κάρβουνο από μέσα μου. Μπορούσα να μυρίσω τις καμένες κωλοτριχές μου . Τα εσωτερικά τοιχώματα του κώλου μου ζεμάταγαν κυριολεκτικά.
Χρειάστηκαν οι σκλάβοι να ρίξουν πάνω μου τρεις κουβάδες νερό για να συνέλθω

11 σχόλια:

  1. Ante kayliari! Kairo exeis na grapseis. Perimenoyme anipomona tin sinexia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καυλωτικές οι ιστορίες σου, ειδικά εκείνες με τους Αλβανούς! Καιρό όμως έχεις να γράψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαράκι καύλα οι ιστορίες σου! παίζει να δούμε καμμία καινούρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wow!! πολύ καλό story. ρίξε μία ματιά στο blog μου ... http://akisk-skinhead.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. palio poustrakia skato gay vromizete thn koinwnia, phdhkste kamia gomena na ksestravothjite re npaza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξερεις και φιλε πρωτον εισαι ψευτης αυτα τα πραματα δε γινονται στο στρατο και δευτερον εισαι και ανωμαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kala vre MALAKES ti einai auta pou grafete? Ntropi sas! Epeidi den mporeite na gamisete mouni ta valate me tous gay! OMOFOVIKOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που βριζουν είναι οι ίδιοι που θα ζητάνε ακαποτο από εμάς τα πουστρακια το βράδυ , και είναι πολλοί αυτοί οι μαλακές οι έλληνες , εγώ πάω μονο με αλβανούς, άλλη ιστορία αυτή αλλά έχει να κάνει λίγο και με αυτό

      Διαγραφή
  8. Σε ποιο στρατο γινονται αυτα ρε παιδια... το μονο που μπορω να υποθεσω οτι ειναι μυθοπλασια... και εγω ειμαι υποτακτικος αλλα ολα αυτα μου φαινονται ψευτικα.... παρακαλω αμα υπαρχει αφεντης με αυτες τις εμπειριες ας απαντησει σε αυτο το ποστ νατον ρωτησω σε ποσσους τα εχει κανει... και αλλα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή